سلام عروس خانوم گل...مبارکهههه
نزدیک شدن به مراسم عروسی نگرانی های خاص خودش رو داره...
توی کشور ما با باب شدن رسوم مختلف و چشم و هم چشمی ها این موضوع برای عروس و داماد منبع استرس و اختلاف شده.
شما توی این شرایط استرس زا قرار دارید و همسر شما هم به عنوان مرد خانواده حتما برای خودش دغدغه هایی داره از جمله دغدغه ی مالی .
با خودت فکر کن و ببین آیا مشکلاتی که پیش اومده علتش مشغله های فکری قبل عروسیه؟
اگر بله که خودت و همسرت رو دریاب و مدتی بی خیال دغدغه های عروسی بشو...آسون بگیر،بیشتر بخند و شاد باش ... حالا همسرت رفت و چیزی بدون تو خرید دیگه تموم شدش!
تو بهش لبخند بزن و بگو این دفعه رو بدون من رفتی خرید خب اشکالی نداره چون انصافا سلیقت خوب بود می بخشمت ولی تکرار نشه هااااا...(به شوخی و لبخند و یکم ادا و اطوار).
در مورد قهرم یه چنتا نکته بکم:
من خودم خیلی دوست دارم قهر کنم حتی شده 5دقیقه هم باشه آرومم میکنه! اما نمی دونی چه اثری رو طرف مقابل داره. گاهی وسط قهر هستم بعد می بینم همسرم
مظلوم شده چهرش . یه لحظه تصمیم می گیرم ازین کار نادرست(قهر) دست بکشم ،چون واقعا کاربیهوده ای هست.میرم پیش همسرم و خودمو لوس میکنم براش می بینم چقدر همسرم خوشحال میشه.حتی چند دقیقه هم با همسرت قهر نکن .قهر کار کسایی هست که بلد نیستن خواستشون رو قشنگ به طرف مقابل منتقل کنند.پس بهتره یادبگیری چطور خواسته هات رو خوب مطرح کنی.سر موضوعات الکی قهر کردن و زودرنجی رو ترک کن .جای وقت صرف کردن برای قهر!وقتت رو صرف تمرین کن که چطور خواسته هاتو به نحو احسن به همسرت منتقل کنی.

علاقه مندی ها (Bookmarks)