ادمها حق دارن که از زندگیشون لذت ببرن و با کسی زندگی کنن که دوسش داشته باشن اما ای کاش لذت بردنو یاد میگرفتیم متاسفانه همه فکر میکنن دوست داشتن و عشق باید خودش بیاد در حالیکه دوست داشتن کاملا به وجود اومدنیه عشق رو باید مثل یه نهال کاشت ابش داد مراقبتش کرد سمپاشی کرد و هرسش کرد بعد که جون گرفت و بزرگ شد بری زیر سایش و بهش تکیه بدی و پاتو زیرش دراز کنی و بگی خدایا شکرت با دست خودم یه نهال نحیفو به کجا رسوندم و عظمتشم تا اسمون ببرتت و سایش مایه ی ارامشت بشه
بعضی ادمها دنبال دوست داشتنهای امادن مثل فست فودها
دلشون میخواد بی زحمت بدون تلاش بدون خرابکاری بهترین چیزهارو به دست بیارن
همه ی زندگی ها تلخی داره اتفاقات ناخوشایند داره مسایل مالی و کمبود داره اما نباید جا زد باید موندو ساخت
من نمیدونم شما تحت چه شرایطی ازدواج کردین و نمیدونمم چرا همسرتونو دوس ندارید پس قضاوتتون نمیکنم
اما ای کاش حداقل بخاطر خودت سعی میکردی یاد بگیری که از زندگیت لذت ببری از بودن با همسرت لذت ببری و لذت عشق رو تجربه کنی
خیلی دلم برا همسرتون سوخت نه میشه گفت چرا گفتی دوسش نداری نه میشه گفت خوبه که گفتی و بهتر که ایشون از احساس شما خبر داشته باشه
اما یه چیزیو میدونم اونم اینه که همسرت بدجوری شکسته که به سختی میشه جمش کرد
اگر من جای شما بودم و احساسی به همسرم نداشتم زمانی بهش حرف دلمو میزدم که همه ی تلاش هامو کرده بودمو به نقطه ی پایان رسیده بودم وقتی این حرفو میزدم که تصمیم بر جدایی داشتم وگرنه گفتن این حرف در شرایطی غیر ازین نابود کننده ی زندگیه
ای کاش هرچیزی که باعث دلسردیتون شده با همسرتون در میان بذارید و سعی بر برطرف کردنش داشته باشید
براتون ارزو میکنم زندگی پر از عشقی رو تجربه کنید
شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)