با سلام و احترام. شخصا افتخار میکنم که دارم برای شما مینویسم. من از افرادی چون شما با نام کوه یاد میکنم. انسان های نادری وجود دارند که همچون شما با ناملایمات روزگار مبارزه کنند و ادامه دهند. این حرف ها نه به منظور تشویق برایتان مینویسم و نه برای اصلاح روحیه. بلکه این حقیقت شماست. اگر در میان افرادی زندگی میکنید که درک صحیحی از شما ندارند یا به جای همراهیتان بر علیه شما هستند دلیل بر این نیست که مشکل از شماست و شما ناقصید. افرادی چون شما به مراتب قدرتمند از دیگرانند. موفقیت هایی که شما کسب میکنید فقط و فقط حاصل دسترنج و مبارزه خود شماست لذا ارزش هر گامی که رو به جلو برمیدارید برابر صدها گامی است که دیگران و حتی من برمیدارم. آفرین بر شما و احسنت که تا اینجا دوام آورده اید و تحصیلات خود را به پایان رساندید.
نمیتوانم بگویم در عمر حرفه ای خود امثال شما را زیاد دیده ام اما همانهایی که دیده ام با کمی جهت دهی درست به افکارشان به کامیابی رسیده اند. لذا من اسم آن ها را نزد خودم کوه میگذارم اولا به خاطر استحکامشان. و دوم به این دلیل که کوه ها همیشه سربلند هستند. شاید فکر کنید در تعریف از شما مبالغه کرده ام اما باور کنید آنچه که نوشتم خود شمایید و باید به خود افتخار کنید. به خود افتخار کنید و ببالید. شما برای موفقیت به معنای واقعی در خلاف جهت آب شنا کردید. همینکه انسانی نیکو هستید و دوره سخت دانشگاه را با بدترین شرایطی که داشتید به پایان رساندید خود موفقیتی بزرگ است چرا که به نظر هر کسی اگر بجای شما بود قید دانشگاه و تحصیل را میزد و خود را رها میکرد. اما شما ایستادید. شما نه ضعیف هستید و نه کوچک. تلاش کنید. تا اینجا که آمده اید پس ادامه دهید. هر جقدر هم فکر میکنید عمرتان هدر رفته مهم نیست. شما ادامه دهید و حرکت کنید. با سرایطی که شما پشت سر گذاشتید دیگر ترس اینده بی معنی است. و بدانید که هرگاه مشکلی داشتید من و همه دوستان آماده ایم تا جایی که توان داریم کمکتان کنیم.
برایتان آرزوی بهترین ها را دارم
از این پس به جای نام psychologist با نام زندگی بهتر به فعالیت ادامه میدم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)