نوشته اصلی توسط
captive
دخترهای سی ساله مملکت ما رو ببینید. من فکر میکردم اگر با یک دختر هم سن خودم ازدواج کنم به مراتب بهتره چون بلوغ عقلی خیلی بالاتری نسبت به یک دختر بیست ساله داره. اما انگار اشتباه فکر میکردم و هستن هنوزم...
با سلام و درود خدمت همه دوستان
دوست عزیز انجمن همدردی برای درمیان گذاشتن مشکلات افراد از هر نوع که باشند تعبیه شده و اینگونه پاسخ ها نه در شأن شما و نه در شأن این انجمن است. با این کار شما نه تنها فضای آزاد ایجاد شده را از بین میبرید بلکه دردی به دردهای فرد اضافه میکنید. هیچ وقت به خود مغرور نشوید چرا که شاید اگر شما هم در شرایط مشابهی بودید همینگونه و یا بدتر عمل میکردید.
سلام به همگی
من یک دختر 30 ساله هستم و متاسفانه چهره جالبی هم ندارم (در واقع زشت هستم :( )ولی با این وجود متاسفانه در مسئله ازدواج قیافه خیلی زیاد برایم اهمیت دارد.برای همین میدانم که احتمالا تا آخر عمر مجرد خواهم ماند چون افراد زیبارو سراغ من نخواهند آمد...
اما مسئله ایی که این روزها منو افسرده کرده این هست که نزدیک دو ماه هست که به یکی از چهره های محبوب تلویزیون علاقه مند شدم ،که میدانم عشق بی سرانجامی است چون ایشون عاشقان زیادی دارن و از هر لحاظ از من سرتر هستن :( ولی با این وجود اصلا نمیتونم فراموشش کنم ،مدام دارم عکسهاشونو میبینم ،هر روز به صفحه اینستاگرامشون سر میزنم ،و تو رویاهام اونو کنار خودم می بینم...
به نظرتون چطوری میتونم ایشون رو از ذهنم پاک کنمو دوباره به روال عادی زندگیم برگردم؟اصلا تو این سن عاشق یه چهره محبوب شدن عادیه؟
اما در مورد شما خانم mitra_tanha باید بگم درسته که درگیر یک عشق نافرجام و خیالی شده اید اما هر چه باشد نامش عشق است و برخی خصوصیات عشق را به همراه دارد. شخصا با افرادی که مشکل مشابه شما را دارند بحث منطقی و عقلی را کارساز ندیدم چرا که احساسات فرد در این موارد بسیار قوی عمل میکنند و روی تمام نصایح و صحبت های منطقی قلم میکشد. اما بدانید که این مساله دوره مشخصی دارد و میتوانید با به کار گیری عقل و خرد به گونه ای تدریجی مساله را حل کنید. ذکر دو مورد اینجا ضروری است:
اول آنکه در مورد خودتان هرچقدر هم که فکر میکنید از ظاهر نامناسبی برخوردارید نباید خود را زشت بخوانید. اسم این کار واقع بینی نیست. اسم این کار مهر زدن بر خودتان است و با این مهر خود را از بسیاری از مواهب و فرصت های زندگی محروم میکنید.
دوم بر روی خصوصیات غیر ظاهری خود کار کنید. مطالعه، تحصیل، کسب هنر و ..... . هستند افرادی که در انتخاب همسر خود بر خصوصیات فردی و فرهنگی و انسانی شریکشان تکیه دارند نه صرفا ظاهر.
از این پس به جای نام psychologist با نام زندگی بهتر به فعالیت ادامه میدم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)