داداش من من خودم مشکل جسمی مادرزادی لا علاج دارم که فکر میکنم از مشکل تو بد تر باشه یعنی تا حدی که حاضری لاغر تر بشی فقط مثل من نشی خدایی نکرده( ان شالله همیشه تنت سالم باشه)
فقط یه چیزی بت میگم گوش کن : منم خیلی اومدم اینجا تا دوستان روحیه ی من و برگردونن ولی خب واقعا دست این عزیزان نیست تا همینجاش هم خیلی کمکمون کردن.... بالا بردن روحیه و اعتماد به نفس با چهار تا کامنت و پست تقریبا غیر ممکنه مخصوصا اینهایی که مار ونمیشناسن و توی زندگی ما نبودن... مگر اینکه ما خودمون رو تغییر بدیم منظورم اینه که تنها راهی که داری اینه که به این چیزا فکر نکنی چون تو وقتی میری بیرون توی خیابون چندین آدم لاغر میبینی که تو هم میشی یکی از اونها و خیلی عجیب و خجالتی نیست به نظر من
الان من هم کم کم دارم خودم خودم رو کنترل میکنم و قبول کردم که این مشکل رو دارم و طرز فکر مردم برام دگ مهم نیست چون واقعا دیگه خسته شدم از بس حرص خوردم و موهام سفید شد...
دوست خوبم بعضی چیزا توزندگی وجود داره که خارج از کنترله و ما نمیتونیم به هیچ وجه تغییرشون بدیم و مجبوریم باهاشون زندگی کنیم چه خوشمون بیاد و چه بدمون بیاد و اینه روزگار نامرد که ما رو مجبور میکنه با این ظرایط زندگیمونو ادامه بدیم
سعی کن برای خودت زندگی کنی و حرف ها و نگاه های بقیه روت تاثیر نذاره
این تنها متنی بود که میتونستم برات بنویسم شاید مفید باشه هر چند غم انگیز
موفق باشی

یعنی راهکار برای افزایش اعتماد به نفس اینقدر سخته . من دنبال راهکار برای افزایش وزن نبودم فقط برای اینکه شرایط توصیف کنم گفتم ولی همه زوم کردم روی این مسئله که خودش نشون میده متاسفانه چقدر مهمه که اصل سواله من کامل به حاشیه رفته

علاقه مندی ها (Bookmarks)