با سلام مجدد و احترام
بسیار ناراحت شدم از شرح مسائلی که نوشتید. متاسفانه مشکل همسر شما فقط به عدم درک رفتار صحیح در زندگی مشترک ختم نمیشه و ایشان مشکلات و عقده های اساسی دارند. با چیزهایی که در این مدت ارائه کردید واقعا برداشت خوبی شخصیت روانی ایشون ندارم و به نظرم خودتون باید تصمیم گیری کنید. بسیاری از مشاوره ها فقط بر روی نگه داشتن نظام زندگی و خانواده اصرار دارند و به هر بهایی زوجین را برای ادامه زندگی تشویق میکنند. اما خودم به شخصه برای ارزش وجودی انسان ها و کامیابی آن ها در زندگی از مواهب روحی و روانی نیز اصرار دارم. لذا در مسائلی اینچنینی تصمیم گیری تا حدود زیادی به شما برمیگردد. باید با خود خلوت کنید و در یک فضای آرام بنشینید و زندگی خود را ارزیابی کنید.در یک برگه خصوصیات مثبت و محاسن همسر خود و محاسن زندگی با ایشان را بنویسید و همچنان تمام موارد منفی ایشان و زندگی با ایشان را نیز بنویسید. کیفیت ارتباط خود با ایشان را از ابتدای زندگی تا کنون بنویسید و با خود بیاندیشید که آیا زندگی شما مملو از ترس است یا عشق ؟ اگر مایل بودید هر آنچه که در برگه نوشتید را در اینجا نیز بنویسید. و سپس تصمیم گیری کنید. با نفرت و حقارت نمیتوان زندگی کرد. گاهی اوقات تاثیر تربیتی رفتاری که والدین در پیشگاه فرزندان خود دارند بسیار بدتر از تاثیر جدایی آن ها است. همه اعضای این سایت برای کمک به شما اینجا هستند. نگران نباشید. من نه شما و نه هیچ زوج دیگری را به جدایی سفارش نکردم و نمیکنم. من شما را تشویق میکنم تا راه یک زندگی روانی سالم برای خود و فرزندتان را انتخاب کنید. فکر میکنم شما تحت لطمه های روحی و شخصیتی شدیدی هستید و باید خودتان تصمیم قاطع در اینباره بگیرید.
از این پس به جای نام psychologist با نام زندگی بهتر به فعالیت ادامه میدم.
ویرایش توسط زندگی بهتر : شنبه 23 مرداد 95 در ساعت 16:37
علاقه مندی ها (Bookmarks)