به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

Hybrid View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 مهر 02 [ 02:24]
    سطح
    51
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 188
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    20

تشکرشده 92 در 43 پست

Array
    با سلام و احترام خدمت همه دوستان و همچنین مدیر همدردی
    مدیر همدردی عزیز متاسفانه بین من و شما در این مورد اختلاف نظر هست. باید قضیه این خانم رو به صورت همه جانبه بررسی کرد و در موردش نظر داد.
    به جمله ایشان دقت کنید :
    من هیچوقت عاشق اون آقا نبودم جوری که از خواب و خوراک بیفتم! من خصوصیات اخلاقی خوبی تو ایشون دیده بودم مثل آرامش و خونسردی، هوش و استعداد بالاشون، اهمیت دادن و توجه همیشگی به خودم و .... یک سری ویژگی های خیلی مثبت که واقعا آرزو دارم همسر آیندم اونا رو داشته باشه.
    در هر حال من تونستم این آقا رو ترک کنم و درسته تمایلی به آشنایی با فرد جدید نداشتم، اما اعتراف میکنم خواستگار جدیدم هم ویژگی های خیلی خوبی داشت که میتونست هر کسی رو تحت تاثیر قرار بده. با شناختی که از خودم دارم میدونم اگه بهش جواب مثبت میدادم هیچ وقت به رابطه ی قبلیم فکر نمیکردم و همه ی تلاشمو برای خوشبختی هر دومون انجام میدادم.
    اولا ایشون نسبت به فرد قبلی آنچنان احساس تعلق و وابستگی شدیدی ندارند و خودشان اقرار میکنند که در صورت ازدواج با فرد جدید میتوانند آینده ای جدید برای خود رقم بزنند. پس مساله وابستگی خیلی شدید در این مورد مطرح نیست.
    دوم اینکه در بین تمام نقل قول هایی که از من آوردید یک مورد خالی است و ای کاش به آن پاسخ میدادید:
    تصور کنید همه خواستگار های شما همین سوال رو ازتون بپرسند و روی همین مساله تاکید کنند. یعنی شما بخاطر یک ارتباط ساده و بدور از کامجویی های جنسی باید به همه جواب رد بدید؟
    در جامعه ما البته این وضعیت خیلی دور از ذهن نیست که هیچ بلکه اغلب موارد همینطور است. نادرند مردانی که در جامعه ما پذیرش ارتباط یک دختر با پسر دیگری را قبل از ازدواج داشته باشند. مساله ای هم که خواستگار ایشون روش تاکید کردند چیزیه که تقریبا هر مردی در صحبت های آشناییش در مراسم خواستگاری تاکید میکنه.
    مورد بعدی اینکه گفتید :
    اتفاقا اینگونه موارد و ارتباطهای قبلی کاملا به خواستگار جدید ربط دارد مخصوصا اگر برایش مهم باشد و هنگام خواستگاری روی آن تاکید می کند. طفره رفتن، یا دروغ گفتن، یا کتمان اینگونه مسائل می تواند در آینده به هنگام فاش سازی یکی از ریشه های مشکلات و یا حتی جدایی زوجین باشد.
    بله کاملا موفقم ولی این فاش سازی به دوصورت ممکنه :
    1- تمایل به ایجاد ارتباط قبلی از طرف دختر و پسر که ایشون خودشون معترفن که هیچ تمایلی برای بازگشت ندارن
    2- فاش سازی و آگاه سازی این مساله از طرف خود ایشون یا فامیل و دوستانی که در جریان بودند و یا حتی توسط خواستگار قبلی ایشون. این هم من گارانتی نمیکنم که هیچ اتفاقی نمیافته و خرد و عقل خود ایشون باید جوانب رو بسنجه و احتمالات رو در نظر بگیره. به تعداد مواردی که این مسائل فاش شده مواردی هم وجود داشته که این مساله فاش نشده و زوجین در حال زندگی هستند.
    اما در مورد مساله مذهبی فرمودید:
    البته از بعد مذهبی باید متخصصین مذهبی نظر دهند. مگر اینکه در آن زمینه ما اطلاع کافی از متخصصین مذهبی در همه جوانب موضوع به دست آوریم.
    تنها مسئله جنسی نیست که در بعد مذهبی رابطه را دچار مشکل می کند.
    و همچنین تنها قصد صحیح هم نیست که رابطه دختر و پسر را صحیح می کند، بلکه مسائل دیگری هم در میان هست.
    مثلا اینکه اگر دختر و پسری درگیر مسائل احساسی شوند و لذت در رابطه اشان جاری شود نیز اشکال مذهبی دارد.
    خود ایشون اینطوری نوشتن :
    قبلا گفتم خودم و ایشون مذهبی نیستیم اما من خیلی نظرات کارشناسای مذهبی رو خوندم و میگن که نباید روابط قبل از ازدواج رو گفت. حتی توی سایتی که وابسته به حوزه ی علمیه ی قم بود یه خانومی سوال کرده بود که قبلا صیغه بوده و با اینحال گفته بودن که نگو
    من بارها نظر کارشناسان مذهبی در این رابطه رو شنیدم و خوندم و با یک مراجعه ساده به سایت های متعدد که کم هم نیستند در 99 درصد موارد میبینید که همیd
    ویرایش توسط زندگی بهتر : پنجشنبه 21 مرداد 95 در ساعت 12:04

2. 2 کاربر از پست مفید زندگی بهتر تشکرکرده اند .

sara 65 (پنجشنبه 21 مرداد 95), هلیاجون (پنجشنبه 21 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)