به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 63

Threaded View

مدیران انجمن

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 خرداد 05 [ 11:17]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 35.0%
    دستاوردها:
    OverdriveTagger First ClassSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    4,467

تشکرشده 6,549 در 1,838 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara 65 نمایش پست ها
    منظورتون از اعتقاد به روابط آزاد چیه؟

نظر شما و آقای محمدرضا که از نظر من خیلی مذهبی هستین منو بیشتر سردرگم کرده...
    من گفتم مساله شما به دوقسمت تقسیم میشه.اقرار به دوستی یا بعضی روابط گذشته اقرار واعتراف به گناه پیش یک انسان دیگه هست ودر فقه اسلامی این نوع گفتن توصیه نمیشه .اما با توجه با تاکید خواستگارت ونگرانی های شما .به صورت واضح توصیه من این بود که مستقیما با یک مشاور مذهبی تماس بگیر یا حضوری مراجعه کن اقرار به گذشته پیش خواستگار که نمیتوانی ...جواب مثبت به این خواستگاری این تصور رو میاورد که شما روابطی نداشته اید حالا آیا این جواب مثبت با توجه به تاکید خواستگارت٬دین وجدانی و فقهی برای شما میاورد یا اشکالی ندارد؟من جواب این سوال رو نمیدونم وگفتم بپرسید که قسمت مذهبی و وجدانی مساله حل شود

اما قسمت روانشناسی مساله؛منظور من از اعتقاد به روابط آزاد دختر وپسر٬تفکراتی بود که تو برای همیشه درمورد روابط دختر وپسر انتخاب کردی و بهش باور داری.مثلا به نظر تو اشکال ندارد دختر وپسر روابط دوستانه داشته باشند یا اینکه اشکال ندارد که برای ازدواج روابط دوستانه وعاطفی برقرار کنند.این دو دیدگاه در آینده باعث اختلاف نظر با همسر میشود(البته دیدگاه دوم کمتر) هم در مورد تربیت فرزند هم اعتقاد داشتن به روابط ازاد ودوستانه باعث اختلاف سلیقه ها ومهمانی های مختلط ونوع پوشش شما میشود .یا در مورد دعوتهایی که از شما برای جشن ها ومراسم مختلف میشود در رفتن ونرفتن بعضی از این مهمانی ها ممکن است دچاراختلاف سلیقه شوید. از این نظر روانشناسی مساله من گفتم اگر هنوز اعتقاد به روابط آزاد داری حتی اگر روابط دوستی در گذشته نداشته ای دچار اختلاف سلیقه وعدم رضایت از همدیگه میشوید..البته این پیش بینی ها براساس احتمالات هست.با توجه به سابقه حضور خودت در تالار میدونی که در کنار سایر جوانب خواستگاری وبقیه سوالات وخصوصیات میشود به یک نتیجه نسبی رسید..

ممکنه دختر یا پسری بعد از روابط یا افکار گذشته تجدید نظر کرده باشه وباورهای خودش رو دراین زمینه تغییر داده باشد بنابراین میشود گفت حداقل در این زمینه خاص مساله واختلافی در آینده نداشته باشند.به خاطر همین من تاکید کردم اعتقادات وباورهای فرد هست که تعیین کننده شخصیت او هستند واین میتواند مهمتر از روابطی باشد که ممکنه فرد از اون روابط توبه کرده باشد.روابط گذشته درصورتی مهمه که اون فرد همچنان بر خط ومشی قدیم خود باشد.
    ای بامن وپنهان چودل ،از دل سلامت میکنم.

2. 2 کاربر از پست مفید ammin تشکرکرده اند .

sara 65 (سه شنبه 19 مرداد 95), setare_000 (چهارشنبه 20 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)