همیشه این نکته رو در نظر داشته باشید که مغز بزرگترین و کامل ترین داروخانه ی دنیاست. هر جور که تنظیم بشه و هر جور که بهش عادت کنه هورمون تولید میکنه و به بدنتون تزریق میشه.
برای مشکل کمالگرایی یا اهمال کاری داروی بیرونی ای که بتونید بگیرید مصرف کنید وجود نداره و شما باید به داروخانه ی بزرگ مغزتون مراجعه کنید و کم کم مغزتون رو به تولید هورمون های
مورد نیازتون وادار کنید. در واقع باید مغزتون رو به سمت ایجاد آرامش هدایت کنید.
خواب مناسب و سر موقع اولین قدمه.حداقل دو هفته هر شب سر موقع بخوابید و وصبح سر ساعت مقرر بیدار بشید.
دومین قدم هم ورزش به موقع هست. هر روز مثلا 5 تا ده دقیقه ورزش کنید. خیلی آروم و کم کم.
سومین قدم خوردن غذا سر ساعت مقرر هست.(غذای مناسب به معنی مثلا صبحانه ی کافی به اندازه ای که کاملا سیر بشین و غذای کم نمک یا کم چرب و ... لازم نیست غذاهای عجیب غریب بخورید و چیپس و پفک و... ممنوع هر چه که بدنتون رو به هم بزنه و ایجاد استرس بکنه ممنوع.نسکافه نوشابه و ...)
تمامی کارهایی که گفتم در جهت ایجاد اطمینان مغز برای شرایط نرمال زندگی هست و باعث میشه مغز از حالت احساس خطر بیرون بیاد(مطمئنا می دونید شما در حالت نرمال به سر نمیبرید بنابراین مغز احساس خطر داره و تا بهش نفهمونید که اوضاع خوبه هیچ وقت نمیتونید کارهاتون رو درست انجام بدید. مغز شما در حالت آماده باش به سر میبره طبیعتا هیچ چیز براش ارزشمند تر از زندگی نیست و پول یا درآمد براش مهم نیست که بخواد روش تمرکز کنه بنابراین مشکلات فعلی شما ایجاد شده)
مرحله ی بعدی هم برنامه ریزی هست که مطمئنن تا حالا خیلی در موردش شنیدید. بهتره برنامه بریزید برای خودتون.
در صورتی که بعد از دو هفته همچنان در وضعیت قبلی بودین راه حلی که خودم استفاده کردم رو بهتون توصیه خواهم گفت.
در پناه حق.

علاقه مندی ها (Bookmarks)