نقل قول نوشته اصلی توسط اسما@ نمایش پست ها
رابطه مادر با برادر بزرگتر چه طور هست ؟
ایا با عروسش گرم میگیرد؟
اگر رابطش گرم بود این جوری از شما توقع زیادی نمیکرد
درست هست که عروس مثل دختر نمیشود ولی همون قلق داره میشود با محبت کردن انهارا هم برای خودش حفظ کند
شما کاری را انجام دهید که رضایت همسرت درش باشد
درست هست احترام بزرگتر ها واجب هست ولی به شرطی که زندگیت به خطر نیفتد
سعی کنید با پدرت صحبت کنی که وعنوان کنید پدر خودتون را جای همسرم بگزارید ان وقت چه بر خوردی بروز میدادید
ببین پدر مادر فرزندشون هم هر چقدر بد باشد باز هم دوسشون دارند
پس بچسب به زندگیت تا گسسته نشود
خیر رابطه مادرم با عروسمون اصلا خوب نیست و هر زمان تنش بینشون بیشتر میشه دقیقا به من بیشتر فشار میاره انگار اون کمبود مهربانی از طرف عروس رو از من میخواد البته من راه دور هستم به همین خاطر واسم سخته که برم پیش مادرم وگرنه دریغ نمیکردم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sphinx نمایش پست ها
هر تغییری در روابط افراد خانواده اولین نتیجه ش بهم ریختن بالانس عاطفیه که اون هم ناگزیره.شما از این تغییر می ترسی و تا زمانی که نتونی با ترس ت مقابله کنی مشکلت حل نمیشه.شک نکن که حل این مشکل به این سادگی ها نیست و با منطقی حرف زدن هم حل نمیشه.(اصلا اگه مادر شما آدم منطقی بود خودش دست به سوءاستفاده عاطفی نمی زد).خیلی جدی اعلام کنید که زندگی خودتون مهمتره و انتظارات مادرتون اگر منطقی نباشه زیر بار نمی رید و البته پای حرفتون هم بمونید و با اندک ناراحتی عاطفی شل نشید.یه مدت تنش خواهید داشت ولی بهتره یک بار برای همیشه بایستید و سرویس ندید تا این که همیشه از توقعات خانواده مضطرب باشین.
متاسفانه مادرم کودکی خوشایندی نداشته و همیشه هم میگه ، پدرم آدم منطقیه ولی خب ناراحتی همسر چهل سالشو نمیتونه تحمل کنه و گاهی اوقات اونم بهمون فشار میاره که من کاملا درک میکنم ، حق با شماس من باید اول طرف همسرم و خواسته اش باشم ولی خیلی سخته چون متاسفانه یا خوشبختانه منم اخلاق های همون خانواده رو دارم و خانواده واسم اولویت داره که دست خودم نیست واقعا ، ولی با راهنمایی های شما عزیزان تمام سعیمو میکنم که زندگی شادتری داشته باشم ممنونم از همگی