خب مشکل اصلی خودتی! خیلیا اینطورن و قضیه فقط دوست نیست من خیلیارو میشناسم یارو تو خونه نشسته میگه کار نیست یا دختر تو خونه نشسته میگه چجور من خواستگار ندارم خلاصه از این جور چیزا! اولین کار که باید بکنی سعی کن خودتو وارد یه گروه و جامعه کوچیک کنی مثلا واسه خودت برو فیتنس یا کلاس رقص خلاصه یه چیز اینطور که بهش علاقه هم داشته باشی غیر ممکنه جایی رو به صورت مداوم بری و اونجا چند تا دوست پیدا نکنی...
خیلی خشک بی روح نباش میری جایی فقط ساکت و بیننده نباش میتونی با کسایی که اونجایی یه گفتگو رو شروع کنی دیدی یه گفتگوی ساده منجر به یه دوستی چند ساله شد...
بعد اینطور که گفتی دوست صمیمی نداشتی اصلا! ببین وقتی با کسی دوست میشی بین خودتون یه نقاط مشترک پیدا کن میتونه این نقطه مشترک سبک موزیکی که گوش می کنید باشه یا هر چیز دیگه...این نقطه ی مشترک به دوستیتون قوت میده و باعث میشه از همدیگه خوشتون بیاد...
بله من قبلا خیلی اهل کنایه زدن بودن البته بی منظور بود و از وقتی متوجه شدم سعی کردم که این اتفاق نیفته البته بعضی جاها از دسنم در میره!!
خب ببین همین کنایه زدنا و تیکه انداختنا اگر توهین آمیز نباشه خیلی هم خوبه و کاری میکنه با هم راحت تر برخورد کنید و یخ بینتون آب بشه...
خیلی چیزا هست واسه گفتن ولی بزار خلاصه چن تا نکنه اساسی بگم
1- نه خیلی جدی باش نه بیش از حد شوخ هر چیزی حدی داره
2- با کسی دوست میشی تا یه حدی سعی کن خودتو تا حدی وارد مشکلاتش کنی و حرفاشو بشنوی کمکش کنی البته کمک بیش از حد هم میشه دخالت که هیچکس خوشش نمیاد خلاصه به اندازه پیش برو :|
3- نه خودتو زیاد بالا بگیر نه خودتو خیلی کوچیک کن! هیچکس دوست نداره با اینطور ادما ارتباط برقرار کنه
4- همیشه خودتو بروز نگه دار چون همیشه باعث میشه یه چیز جدید واسه بحث با دوستت داشته باشی و کمتر حرف کلیشه بزنی! کلا اطلاعات عمومی تو پیدا کردن دوست هم خیلی مفیده
5- همون قدر که سعی میکنی از لحاظ فکری به روز باشی ظاهرت رو هم بروز نگه دار! اخه کی دوست داره با یه فرد نامرتب و یا همون پلشت خودمون( ) دوست بشه البته منظورم از ظاهر این نیست که مثلا بگی وای من صورتم اینطوره دیگه هیچکس منو نمیخواد حتی تو اگه زشت ترین و بی ریخت ترین صورت رو هم داشته باشی اگه لباس تمیز و مرتب بپوشی و خوشتیپ باشی و کلا به خودت برسی به یه ظاهر ایده ال میرسی!
خوب که گفتم خلاصه بگم کلا همه چیز به رفتار خودت بستگی داره! پایه و اساس هر دوستی طرز برخورد و رفتار کردن با همدیگه است...