به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

Threaded View

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 97 [ 14:07]
    سطح
    63
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 181
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    480

تشکرشده 882 در 242 پست

Array
    راز چهارم معشوقه اینه:
    «معشوقه غرغرو نیست. اهل غیبت کردن و بدگویی نیست. معشوقه بلده بخنده و شاد باشه. کودک درون خیلی قوی و شیطون و فعالی داره. شاد و خندانه. از دیدن ساده ترین چیزها هم به وجد میاد و با ساده ترین وقایع هم شاد میشه. از ته دل میخنده و شادی میکنه. و با همین روش میتونه به راحتی از سرسخت ترین و جدی ترین مردها هم برای خودش عاشقان سینه چاک پرورش بده»

فان المرأة ریحانة، لیست بقهرمانة

زن قهرمان نیست؛ بلکه گلی خوشبوست.

بزرگمرد تمام تاریخ، حضرت علی (ع)

امروز میخوام درسی رو که چند سال پیش از یک مرد جوان 19 ساله یاد گرفتم، براتون بازگو کنم. تا عمر دارم، بابت این درس بزرگ مدیون و سپاسگزارش خواهم بود.

من از بچگی خیلی مستقل بودم و برعکس خواهر و برادرهام که خیلی وابسته هستن، از همون دوران کودکی خودکفا به معنای کامل بودم. یادمه همیشه پیش از عدم وابستگیم به دیگران سرمست و شاد بودم و این موضوع رو با افتخار برای همه تعریف میکردم.

یک بار با بچه های دانشکده مون رفته بودیم کوهپیمایی. اون موقع دانشجوی ارشد بودم و سرم پر بود از بحثهای فمینیستی و ضد مرد.

بین راه با یک آقایی از بچه های ترم اول دانشکده مون صحبت میکردم. بحث به ازدواج کشیده شد. به من گفت: «اگه من در سن ازدواج بودم یا اگه همسن تو بودم، هیچوقت باهات ازدواج نمیکردم»!

این حرفش انقده به من برخورد. مگه من چه مشکلی دارم؟ مگه چی کم دارم که اینجوری رک این حرف رو بهم میزنه؟؟ خیلی هم دلش بخواد. وقتی دلیل حرفش رو پرسیدم، جوابی که بهم گفت، خیلی تأمل برانگیز بود.

گفت: «تو زیادی مستقل هستی. استقلال تو مردها رو می ترسونه. مرد نیاز داره که بدونه همسرش یا عشقش بهش احتیاج و وابستگی داره. این جزئی از طبیعت مرد هست و اگه زن نتونه این بخش از شخصیت مرد رو اقناع بکنه، مرد کم کم ازش دلزده میشه. تو اگه همینجوری ادامه بدی، برای مرد خودت هیچ راهی نمیزاری تا بتونه مردونگیش رو بهت اثبات بکنه».

حرفی که اون آقا به من گفت، شاید درد دل خیلی مردها باشه. یکی از بزرگترین مشکلات زنهای امروزی، استقلال زیاد اونهاست. رابطه زن و مرد باید همیشه با توجه کامل به تضادهای بین دو جنس برقرار بشه و استقلال زن از این جهت براش مشکل تلقی میشه، چون رابطه بین اون و مرد رو خدشه دار میکنه.

در طول تاریخ، همیشه این مرد بوده که از زن حمایت کرده و زن همیشه نیازش رو به حمایتهای مالی و احساسی و جسمی مرد بهش نشون داده. حمایت کردن در حافظه تمام سلولهای بدن مرد حک شده و نشون میده به درد یه کاری میخوره و بی مصرف نیست.

بنابراین وقتی زن از بیان وابستگیش هراس داره و یا خیلی مستقل رفتار میکنه، شبیه یک مرد میشه و رابطه ش با مردها بصورت مرد در برابر مرد درمیاد و کم کم ظرافتهای وجودیش نادیده گرفته میشه.

مرد نیاز داره بدونه که وجود مردونه ش تفاوتی در زندگی زن ایجاد میکنه. اگه قرار باشه زن دستش توی جیب خودش باشه، خودش خونه و ماشین داشته باشه و هیچ نیاز مالی به مردش نداشته باشه و مثل یه مرد بقیه کارهاش از شستن ماشین و ... تا حمل وسایل سنگین و حتی تعمیر لوازم خونه رو خودش انجام بده، اگه هیچ وقت هیچ چیزی از مردش درخواست نکنه، اگه هر چیزی که لازم داره رو خودش تهیه کنه و هیچ وقت دستش رو جلوی مرد دراز نکنه، مرد کم کم خودش رو یه موجود اضافی حس میکنه.

ممکنه بعضی مردها از این وضعیت راضی بنظر بیان، اما همون مردها هم بعد از مدتی خسته میشن. چون یه بخشی از غریزه شون بی پاسخ مونده. ضمن اینکه مردی که مسئولیت زندگی رو بر دوش زن بندازه، یک مرد کامل نیست.

پس زن امروزی برای اینکه بتونه دل مردش رو بدست بیاره، باید به مردش حس وابستگی پیدا کنه. لزومی نداره در همه امور وابسته به مرد بود. بعضی جاها وابستگی زن، برعکس اعصاب مرد رو خورد میکنه. اما بطور کلی باید حس حمایتگری رو در مرد برانگیخت. این کاری هست که از معشوقه برمیاد...

معشوقه به راحتی نیازش رو نشون میده؛ بدون هیچ آداب و مراسم خاصی. به سادگی و از موضع یک زن که در مقابل مرد قدرت جسمی محدودی داره، نیازش رو به حمایت مالی و روحی و فکری و... مرد آشکار میکنه. این موضوع به مرد شخصیت میده، غرور میده و مرد رو تا عرش بالا می بره. مرد حس میکنه تواناییهای زیادی داره و اونقدر قوی هست که خانم با همه تواناییهاش اونو قابل دونسته و ازش کمک میخواد.

معشوقه به راحتی از مرد کمک میخواد؛ بدون هیچ تکلفی. مهم نیست موضوع چقدر مهم باشه. از بی اهمیت ترین و پیش پا افتاده ترین چیزها گرفته، مثل باز کردن در قوطی کنسرو یا حمل ساک خرید خانم، تا مسائل مهمتری مثل کمک فکری در حل مشکلی که براش پیش اومده، یا نشون دادن نیاز مالیش به مرد.

مهم اینه که معشوقه هیچ ترسی از نشون دادن وابستگیش به مرد نداره و در تمام مسائل زندگیش به راحتی و بدون شرمندگی احساس نیازش رو نشون میده. گاهی حتی نگاهش به مرد کافیه تا بهش بفهمونه نیازمند کمکش هست تا مرد مثل یک سوپرمن وارد ماجرا بشه و خودش رو قهرمان حس کنه و تا مدتها بابت احساس زیبایی که زن بهش داده، در عمق وجودش سپاسگزارش باشه.

این موضوع خیلی مهم هست. یک زن هرقدر هم زیبا و لوند باشه، اگه خودش رو بی نیاز از مرد بدونه، درنهایت تنها خواهد موند.

راز پنجم معشوقه اینه:
    «معشوقه بخوبی میدونه که برای مرد خیلی مهم هست که حس کنه در زندگی زن نقشی برعهده داره و در وجود زن احساس امنیت و آرامش ایجاد میکنه. پس بدون شرم و خجالت نیازش به مرد رو نشون میده و این رو جزئی از طبیعت زنانه ش میدونه. و به این ترتیب، احساس مردانگی و مهم بودن رو در وجود مرد زنده نگه میداره».

ویرایش توسط veis : شنبه 02 مرداد 95 در ساعت 18:14

2. 6 کاربر از پست مفید veis تشکرکرده اند .

meinoush (دوشنبه 04 مرداد 95), Raham20 (جمعه 12 خرداد 96), sara1394 (یکشنبه 03 مرداد 95), tavalode arezoo (شنبه 04 دی 95), فکور (سه شنبه 26 مرداد 95), آخیش (یکشنبه 03 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)