سلام خانم دلخسته ، خیلی ممنون از پاسختون.
من قبل از اینکه بخوام به خواسته هام برسم، میخوام خودم بهتر بشناسم. همانطور که در پست های قبلیم ذکر کردم، هنوز در این زمینه خیلی مشکل دارم و این تاپیک برای من یه بستری بود که تا حدودی و به صورت کلی به این مسئله بپردازم.
تقریبا نصف فامیلو آشناهام در کشورهای خارجی زندگی میکنن، و تقریبا زندگی های روزمره شونو میدونم چجوریه اون چیزایی که به گفته دیگران توهم و خیاله، اونجا یه چیز عادیه، نژاد پرستی ای که اینجا هست هم اونجا به این شدت نیست!-----> میشه این دو جملتون برای من بیشتر باز کنید. خیلی مایلم که در این خصوص منو راهنمایی بیشتری بکنید (مخصوصا در خصوص نژاد پرستی).
سوالایی که پرسیدید رو جوابشونو میدونم، اما ترجیح میدم در فضای عمومی نگم، چون بغیر اینکه تهمت بیشتری میشنوم ، سودی عاید خودم و شما نمیشه! اگر امکانش بود با ایمیل پاسخ میدادم-----> اینجا که محیط مجازیه و ما که همدیگرو نمیشناسیم. دوست دارم پاسختون بشنوم. شاید دیدگاه شما بتونه به من کنه.
سلام جناب باران13، خیلی ممنون از لطفتون و پاسخی که ارائه کردید. به خاطر توضیحاتتون راجع به سریال سپاسگزارم. هر موقع وقت کردم حتما میبینم.
دوست عزیز شما صرفا جملات مسئولین رو در قالب دیگه ای تکرار کردی(جملات در مورد ماهواره و...) و جملتون در مورد خیابان های تهران دقیقا عین جمله صادق لاریجانی بود.-----> نکته اصلی اون پستم کلا چیز دیگه ایی بود و این مطالبی که خدمتتون عرض کردم تحلیل من از وضعیت جامعمون بود. یعنی بحث کلا در اون پست چیز دیگری و جواب خانم شیدا چیز دیگری است (قیاس مع الفارق). در خصوص آقای لاریجانی من از شما دارم میشنوم. ممکنه ایشون قبلا این حرف از زبان من شنیدن و بعد تکرار کرده باشن (شوخی میکنم).
در خصوص به چالش کشیدن باورهام همیشه قبلش یک تحلیل هزینه فایده انجام میدم بعد میزنم به دل تغییر تحول. به نظرم خدا قبل از هر چیزی بنده های عاقلش دوست داره. همونطور که گفتم در این خصوص یه سری تجربیاتی دارم که هزینه زیادی واسشون پرداخت کردم. البته الانم اگه نیاز باشه در مقابل تغییر و تحول منطقی کاملا انعطاف دارم و هیچ وقت هیچ چیز صد در صد رد یا تایید نمیکنم.
این حرفتون هم درسته که بیش از حد در فضای ذهنیم به بررسی حواشی و جوانب یه موضوع میپردازم که باعث میشه از خود مسئله کاملا دور بشم. بعضی وقتها برای برخی تصمیم گیریام خیلی تعلل میکنم و باعث میشه فرصت های خوبی از دست بدم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)