نوشته اصلی توسط
پسر جوان
سلام خانم دلخسته، خیلی ممنون از دیدگاهی که ارائه دادید. به نظرم تذکر خیلی بجایی بود.
در خصوص وابستگی که به هیچ عنوان مشکلی ندارم. در واقع آدمیم که دوست دارم همیشه فاصلم با بقیه حفظ بشه. حتی خانوادم. منظورم اینه که من زندگی خودم داشته باشم اونا هم زندگی خودشون. اما در خصوص غرور، باید بگم کمی مغرورم. یعنی هیچ کس نمیتونه احترام بلند مدت من داشته باشه مگر اینکه خودش به من ثابت کرده باشه. منظورم این نیست که بهش بی احترامی می کنم ولی روی ارتباط بلند مدت هم با اون طرف حساب نمی کنم.
اینکه طرف به چالش بکشونم یعنی چی؟ میتونید بصورت کاربردی و با مثال توضیح بدید؟ واقعیتش اینه که من فکر میکردم دیدارهای اینطوری جای به چالش کشیدن نباشه. بیشتر با علایق و سلایق آشنا شدنه. در کل این قسمت خیلی کلی توضیح دادید. مثلا تحت یک شرایط خاص یک رفتار خاص نشون میده یعنی چی و چطور اون شرایط ایجاد کنم؟ من تنها تصورم رفتن به کافی شاپه و صحبت کردن در اون فضاست. مگه غیر از اینه؟
سوال از کاربران همدردی----> یک سری سوال داشتم که میخواستم قبلا بپرسم ولی یادم رفته بود. جوابشون هم برای من خیلی مهمه.
چون برخی از کاربران همدردی خارج از کشور زندگی می کنند و بعضی دیگر هم تجربه زندگی در خارج رو دارند در پاسخ به یه مسئله ایی خیلی میتونن کمکم کنن.
اگه به طور کلی بخواهید جواب بدید، نظر دختران جامعه ایی که شما در اون زندگی می کنید در خصوص مردم ایران و ازدواج با یک مرد ایرانی یا خاورمیانه ایی چیه؟ منظورم اینه که پیش فرضشون در خصوص چهره، اخلاق و شخصیت این آدما چیه؟ کلا به نژاد و فرهنگ ما نظر خوبی دارند یا نه؟
آیا اون حس نژاد پرستی رو دارند و خودشون خیلی برتر میبینند و کلا پرونده همچین آدمایی براشون بستست یا غیر از اینه؟
به نظر شما یه پسر ایرانی با چهره متوسط ولی تحصیلکرده در جامعه ایی که شما هستید چقدر شانس داره؟
فاکتورهای مهم دختران اون جامعه برای انتخاب همسر چیه (کلی بگید میدونم آدم به آدم تفاوت داره)؟
وفاداری و پایبندی اونا به زندگی در مقایسه با مردم خودتون چطوریه یعنی مثل اون چیزیست که در رسانه ها میبینیم که هر کی هر کاری دلش میخواد میکنه و راحت زندگیشون ترک میکنند یا نه، اونا هم نظام خانواده براشون اهیمت داره و همینطوری اجازه نمیدن خراب بشه؟
بازم از همه عزیزانی که لطف می کنند و من راهنمایی می کنند یک دنیا سپاسگزاری می کنم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)