باسلام
دوست عزیزم من هم مثل تو در این جامعه بزرگ شدم و مردی هستم که متولد سال 67 (نام کاربریم علت خاصی داره انتخابش). چیزهایی که باید بگم خیلی زیاد، کلی میگم امیدوارم جا نندازم و تجربیاتم برات مفید باشه
رسومات سخت در ایران
دوست عزیز در جامعه ای که بر اثر سوء مدیریت، فساد و تحریم های شدید بین الملی اقتصادش فلج شده، آمار بیکاری بالا و عدم امنیت شغلی داره و از طرفی ام نگاه بسیار بدوی و ناشرفتمندانه ای نسبت به زن مطلقه توش موج می زنه شما انتظار دارید خانواده های دختران سخت گیری نکنند؟! من رسومات غلط رو توجیه نمی کنم ولی میگم که مسئله مهریه(هرچقدرم بنیان فکریش غلط باشه) و سخت گیری هایی که در پذیرش پسران وجود داره ناشی از مردم ایران نیست بلکه نتیجه شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعست؛ وگرنه قبل تر جامعه این همه ملتهب نبود، جامعه ما رو با یه جامعه غربی مقایسه نکنید، تو کشور ما مسئله نیازهای اولیه هنوز حل نشده، با این حال من با چشمانم حرکت رو به جلوی مردم رو دارم می بینم
کودکیتون
فرمودید کودکیتون جهنم سفید بوده؛ من با آگاهی تمام میگم که فقط خد-ا میدونه من تو کودکی چه ها کشیدم، اصولا کودکان که در خلاهای عاطفی بزرگ میشن و همین طور با حوادثی که روح جسمشون رو آزار میده مواجه می شند، آسیب هایی می بینند که بعضی از این آسیب ها بسیار شدید، به طور مثال من وارد رابطه عاشقانه(مادرانه) بازنی شدم که دو دهه از من بزرگتر بود. به رفتارهات، رویاهات دقت کن، ببین توجهت به چه مسایلی زیاد جلب میشه، با مشاور حرف بزن
مسایل فکری
فرمودید چطور می تونم بدون آسیب دیدن آگاهی کسب کنم اولا بگم که متاسفانه تفکر اکثرا افراد دربند جبر جغرافیاست. اکثر تفکرات ما تزریقی اند و مال خودمون نیستن! یه مثال می زنم چون در واقع دیروز 4شنبه سالگرد درگذشت ستاره هنرهای رزمی بروس لی بود یه مثال رزمی می زنم اکثرا آدم ها از آدمای گنده و درشت تو دعوا یا مبارزه می ترسند ولی شاید برات خنده دار باشه که بعضی رزمی کاران حرفه ای وقتی حال ندارند یا دنبال کیسه بوکس متحرکند میرند سمت رزمی کارای بالای 120 کیلو چون اکثرا کندند و ضرباتشون بیشتر از اینکه درد داشته باشه تکانه داره، شاید تجربه غیرمستقیمش رو داشته باشی که وقتی تو فوتبال به یه آدم هیکلی میخوری پرت میشی ولی وقتی به یه آدم ریزِ تند و تیز می خوری خیلی درد داره یه فیزیک دان بدون اینکه بیاد مشت بخوره(تجربه کنه) این چیزهایی که گفتم رو می فهمه چون قوانین مربوط به حرکت و انرژی رو میدونه. شما قرار نیست حتما تجربه مستقیم کنی؛ می تونی با مطالعه، تحلیل مشاهداتت از محیط، مشاوره و نشست برخاست با آدم های باسواد و آگاه به آگاهی که میخای دست پیدا کنی، اینکه میگید احساسم تابع فکرم نیست این دو تا مسئلست و چون خیلی طولانی و می گذرم ازش
دختران بلوند( پیشاپیش عذر میخام بابت عدم نظم این پاراگراف )
اولا شما از قد و وزنتون چیزی نگفتید چون من با قد 186 در مقابل بعضی از دختران روس تبار احساس می کردم بیش از حد بزرگند! نکته دوم اینکه من خیلی خوشحالم که شما می دونید که بی تجربه اید و معیارهاتون متناقض چون واقعا هم همینطور، ولی من چند تا نکته رو بگم اول اینکه یوتوب منبع موثقی نیست دوما بیشتر دختران اروپایی که مسلمان میشند بیشتر مسلمان اهل سنت میشند(قاطعانه نمیگم) سوما اسلام در اروپا دین حساب نمبشه (آمریکا رو نمی دونم) و اسلام ستیزی هر روز پر رنگ تر میشه یادم دو سال پیش یه رهبر غربی در مدح لیبرالیسم حرف رو به اینجا کشوند که جامعه جهانی باید رویکرد متفاوتی به اسلام افراطی تا رویکردی که به کمونیسم داشت چون کمونیسم تروریست انتحاری تربیت نمی کرد! به نظر من به عنوان یک اقلیت مذهبی دونالد ترامپ یه آدم واقع گراست خواستم بگم فکر نکن از ظاهر دختری خوشت بیاد و مسلمون نباشه به راحتی قبول می کنه زن موقت شما بشه!!! خیلی خیلی احتمالش کم؛ چهارما فرض می کنیم طرف مسلمون، یه اشتباهی که حتی تو همین فروم دیدم و تجربه چیز دیگه ای میگه مسئله کفویت؛ دوست عزیز یه مرد میلیارد خود ساخته با یه میلیاردی که پول بهش به ارث رسیده تو نگرش و رفتار خیلی متفاوتند. هر دو فرضا فعال حقوق بشر هم باشند(تو مسایل حقوق بشری هم متفاوت فکر می کنند). فرضا دختر شیعه بلوند پیدا کردی هر دو اهل تشیعید ولی مطمعنا تفاوت هایی خواهید داشتید که این تفاوت ها اگه با دختر ایرانی ازدواج می کردید کم تر بود. یه بحثم مفهوم مرد سالاری که خوشبختانه دختران روس تبار لیدی اند یعنی یه حالت مردسالارانه دارند که هر چی بیشتر به غرب بریم این حالت کمتر میشه و برای شما که مرد ایرانی هستی و آرکی تایپ مردسالارانه داری احتمال موفقیتت کم رنگ تر میشه، خیلی زیاد و پراکنده نوشتم !
حرف آخرم
به عنوان فردی که هم دختران روس تبار رو از نزدیک دیده هم دختران غربی رو(اون ورتر از بلژیک نرفتم!) بهت بگم که چهره هیجان میده ولی آرامش نه، یه شاعر فرانسوی به معشوقش می نویسه " عزیزم روزی خواهد رسید که خال زیبای تو را زگیلی زشت خواهم دید ولی بدان که آن روز هم دوستت خواهم داشت. " قاطعانه میگم با یه دختر زیبا ازدواج کن، این استدلال که دختر زیبا با هوش کم یا معمولی و روشن فکر یه استدلال غلط، زیبایی منافاتی با هوش نداره. با یه دختر زیبا، باهوش و مشابه خودت ازدواج کن ولی زیبایی رو محدود به بلوند بودن نکن! عوامل مهم تری تو زندگی وجود دارند؛ ببین وقتی وارد یه رابطه بشی مخصوصا با آدمی با خواسته های تو، یا رابطه به خاطر تفاوت های اعتقادی، نگرشی، اهداف و گذشتتون شکل نمیگیره یا همیشه یه حالتی از به اصطلاح آتش در مقابل آتش رو تجربه می کنی و صمیمیت رابطتت کم میشه یا چون خیلی خوشگل کوتاه میای و بعد می بینی خودت نیستی و زجر می کشی، احتمال موفقیت هم هست ولی خیلی کم! چیزی که درمورد آگاهی کسب کردن گفتم رو انجام بده در مورداحساس ناکامیت اگه خواستی و وقت کردم برات می نویسم، حرفام خیلی زیاد شد! فکر می کنم کلیت رو گفتم، فصل نه سریال فرندز قسمت های آخرش چند قسمت هست که یه بازیگر مهمان دایناسورشناس! به نام چارلی میاد حتما ببین اون قسمت ها رو
شادباشی

علاقه مندی ها (Bookmarks)