بیایین یواشکی بریم پشت در خونه ی یکی از هتایراهای باتجربه که داره به جوونترها رموز دلربایی رو یاد میده، فالگوش وایسیم. گوشهامون رو تیز کنیم، ببینیم چی داره بهشون میگه.
هتایرا طوری به مرد دل می بنده که هر زمانی که اراده کنه میتونه مرد رو ترک کنه و به سراغ مرد دیگه ای بره.در عین حال محبت این زن چنان در قلب و جان مرد می نشینه که مرد خودش نمیتونه این زن رو ترک بکنه...
این راز اول معشوقه است.
خنده ات طرح لطیفی است که دیدن دارد
ناز معشوق دل آزار خریدن دارد
فارغ از گله و گرگ است شبانی عاشق
چشم سبز تو چه دشتی است! دویدن دارد.
شاخه ای از سر دیوار به بیرون جسته
بوسه ات میوه ی سرخی است که چیدن دارد...
(کاظم بهمنی)
خب، بیایید بریم یه گشتی توی شهر آتن بزنیم و بعد باز بریم پشت در خونه ی یکی دیگه از هتایراها فالگوش وایسیم تا ببینیم هتایرای بزرگ ما برای جوونترها کدوم راز زنانگی رو آشکار میکنه...
حتمن شما هم در اطرافتون بارها زنهایی رو دیدین که ظاهرا خیلی معمولی هستن، هیچ زیبایی خاصی ندارن و از تمام ظرافتهای ظاهری زنانه بی بهره هستن. اما همه دوستشون دارن و یک گردان عاشق سینه چاک دارن که حاضرن براشون از جان عزیزشون هم بگذرن. سوالی که در مواجه با این زنها به مغز ما خطور میکنه، اینه که چرا با وجود ظاهر معمولیشون انقدر در مسائل عشقی موفق هستن. ممکنه فکر کنیم این زنها حتمن خیلی شانس دارن. به نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟
« این زنها خوش شانس تر از بقیه نیستن. فقط خودشون رو عاشقانه دوست دارن».
دوست داشتن معنای وسیعی داره. نمیشه فقط با تکرار طوطی وار یک جمله، به دوست داشتن خود رسید. خیلی ادمها هستن که ادعا میکنن عاشق خودشون هستن. اما وقتی به رفتار و روش زندگیشون نگاه می کنیم، می بینیم اصلن اینطور نیست.
پس خویشتن دوستی یعنی چی؟
یعنی مثل یک مادر خوب و دلسوز از خودمون مواظبت کنیم. اگه مواظب تناسب انداممون هستیم، به خاطر عروسی دختر همسایه نباشه؛ به خاطر خودمون و سلامتیمون باشه. در عین حال، اگه قسمتهایی از بدنمون ایده آل نیست، خودمون رو بخاطرش سرزنش نکنیم.
اونچه که زن رو برای مرد خواستنی و دوست داشتنی میکنه، زیبایی زن نیست؛ بلکه اعتماد به نفس و خویشتن دوستیش هست.
وقتی زنی خودش رو دوست داره، انگار ستون نوری از اسمون اون رو در هر لحظه در بر می گیره و تاجی از گرانبهاترین جواهرات بر سرش میزارن. صورت این زن از شادی می درخشه و چشمانش پر از شور زندگی و اعتماد بنفس هستن. نگاهش در عین ظرافت و زنانگی، پرصلابت هست. قامتش افراشته است و با نوعی غرور شیرین زنانه قدم برمیداره. مهم نیست لباس این زن چقدر می ارزه. اصلن شاید کهنه ی خواهرش رو تن کرده باشه. مهم نیست جواهراتش اصل هستن یا بدلی. مهم نیست خونه اش توی کدوم قسمت شهر قرار داره. ممکنه این زن روستایی باشه یا چادرنشین. ممکنه یه دختر فقیر باشه که توی یک زاغه زندگی میکنه. اما عشقی که این زن به خودش داره، چنان جاذبه ای بهش هدیه میده که مردش دیگه به غیر از اون کسی رو اصلن نمی بینه. برای اون مرد، این زن سراسر لطف است و زیبایی و ظرافت. آوای دلاویزپرندگان و نوای روحبخش جویباران، لطافت گل سرخ و طراوت دانه های باران، همه و همه در وجود این زن جمع شدن. مردی که در کنار این زن قدم میزنه، احساس غرور و افتخار میکنه. چون میدونه چه مروارید گرانبهایی رو صید کرده. و همه جوره مواظب میشه تا گرد و غبار ناراحتی بر این مروارید ننشینه.
معشوقه به خاطر عشقی که به خودش داره، بشدت به مرزهای خودش احترام میزاره و برای مردی که کنارش قرار می گیره قوانین مخصوصی رو تعیین میکنه. هیچ مردی حق نداره این قوانین رو زیر پا بزاره. اگر خطایی از مرد سر بزنه، با عکس العمل معشوقه روبرو میشه و تاوان سختی پس میده. سوختن و ساختن برای این زن معنایی نداره. چرا باید بسوزم و بسازم؟ وقتی می تونم با مرد بهتری آشنا بشم، چرا باید خواستگار یا دوست عصبی و بداخلاقم رو تحمل کنم؟ ارزش من بالاتر از اینه که اجازه بدم مردی منو تحقیر کنه. بنابراین، رهاش میکنم.
معشوقه آویزون و وابسته به مرد نیست و به دنبال مرد نمیره. بلکه مرد در پی معشوقه است. معشوقه از رفتن مرد نمی ترسه:«چرا باید بترسم؟ من فوق العاده هستم. اون مرد اگه تمام دنیا رو هم بگرده، زنی بهتر از من پیدا نمیکنه. ». مردها قدر چنین زنی رو خوب میدونن و مسحور جاذبه ی قوی این زن میشن.
پس راز دوم معشوقه و شاه کلید موفقیتش این هست:«همه آدمها رو دوست داشته باش؛ اما بیشتر از همه و قبل از دیگران عاشق خودت باش و هرگز به هیچ آدمی وابسته نشو».
منتظر شنیدن خبرهای خوب از معشوقه های دوست داشتنی هستم.
زن ساده،صادق، راضی و همیشه مودب ... فانتزی ذهن مرا خراب میکند !
اغواگر باش
و سرکش !
همیشه زیبا باش
و وسوسه انگیز !
و هرگز تسلیم نشو
هرگز...

علاقه مندی ها (Bookmarks)