به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 67

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 27 مهر 96 [ 13:07]
    سطح
    25
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 50
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    35

تشکرشده 29 در 16 پست

Array
    سلام آقای جوان
    در مورد اینکه در جامعه ی ایران همچین اتفاقایی نمیفته که دختر خانم به پدرشون بگن من فکر میکنم خییلی دارین سیاه و سفید جامعه ی مارو با جامعه ی اروپایی مقایسه می کنید، البته که خییلی تفاوت داریم، در ایران هم نمونه شو داریم بزارید مثال بارزشو بگم مثلا شهری مثل اصفهان دقیقا همینطور که شما میخاین پیش میرن یعنی اول خانواده ها در بیرون از منزل مثلا رستوران یا... همدیگرو ملاقات می کنن و بعد جلسات بعدی هم خوده دخترو پسر باهم صحبت می کنند اگر به توافق اولیه رسیدن اونموقع میتونن به منزل دختر خانم برن البته تا اینجاهم صدرصد نیست این حرفم مستنده چون دوستان اصفهانیم برام گفتن البته شهر های دیگه هم ممکنه بعضی خانواده ها به همین نحو پیش برن بهرحال من فکر میکنم این پروسه در مورد خانواده هایی اتفاق میفته که هر دو این مراحل رو قبول داشته باشند هم خانواده دختر و هم خانواده ی پسر آیا این در مورد خانواده ی شما صادقه؟ و نکته ی دیگه ی که به ذهنم میرسه اینکه شما شخصیت تحصیل کرده و مطرحی هستین مطمئنا کیس مقابلتون هم حالا اگه مورد چشم رنگی و ... فاکتور بگیریم مطمعنا چیزی شبیه به شما خواهد بود که در واقع منطقی با خواسته ی شما برخود میکنه البته اگر شما هم خانوادتونو در جریان بزارین من فکر میکنم الان اینقدر همه به مسئله ی ازدواج حساس شدن که خواسته ی منطقی شما رو با استقبال می پیذیرن. چون این نگرانی که گفتین خانواده ها دارن در مورد روابط دوستی هستش نه اینکه مورد آشنایی و ازدواج بهرحال شخصیت طرف مقابل هم بی تاثیر نیس که فکر نمیکنم در مورد شما همچین فکرایی بشه و نگرانی بوجو بیاد اینکه در غرب در مورد روابط دختر و پسر خیلی با ارامش برخورد میکنن درسته قبول اما شما مطمعنین که از همون اول در جریان هستن یعنی بالاخره یکم قبلش باهم آشنا میشن اگه دیدن مناسب هم هستن خانواده هاشونو در جریان میذارن که البته بنظرم همش بخاطر این نیست که نگاه جنسی ندارنو خیالشون راحته چون خییلی مسائل براشون حل شدس وقتی از 18 سالگی مستقل میشن کار و زندگی جدا دارن مشخصه که نگران روابطشون نیستن متاسفانه جامعه ی ما ازدواج بین دو شخص اتفاق نمیفته بین دو خانواده اتفاق میفته برای همین حساسیت زیاده چون دخترای ما مستقل نیستن و حتی اگر طلاق بگیرن بشدت محدود تر میشن و وابسته به خانواده. ولی در غرب خبری از مشکلات بعد از جدایی به شدت ایران نیست. اما اینکه گفتم در تناقض هستش ملاک اصلیتون و خواسته تون که حتما باید پدرش در جریان باشه ، حالا من نمیدونم دخترای اروپایی که مسلمان هستند چطورن اما به نظرم شاید به نظر خوده فرد بستگی داشته باشه یعنی جدای از اینکه در کجا زندگی میکنه که آیا قبول کنه به این سرعت پدرش در جریان باشه؟ شاید اینو توهین بدونه شایدم استقبال کنه در ضمن یه نکته ی دیگه اینکه اگر دختری در چهارچوب مشخص فقط به قصد آشنایی چند جلسه با اقایی صحبت کنه دلیل بر این نمیشه که شان و منزلتش پایین میاد برای همین تعجب کردم و گفتم تناقض هست. خییلی پراکنده صحبت کردم امیدوارم منظورمو رسونده باشم

2. 2 کاربر از پست مفید کایا تشکرکرده اند .

پسر جوان (دوشنبه 28 تیر 95), بارن (جمعه 01 مرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)