سلام fgh عزیز
واقعا کمال استفاده رو از بیاناتتون بردم.بسیار سپاسگزارم از راهنماییتون. من هم دقیقا از این می ترسم که الان با اینکه عقد هستیم چنین مشکلاتی داریم , با ایجاد زندگی مشترک مشخصا به مشکلات بیشتری بر می خوریم. اهدافی را برای خودم تعیین کردم و در حال حاضر برای رسیدن به این اهداف تمام تلاش خودم را می کنم. تنها موضوعی که هست همسر من با طلاق توافقی موافقت کرده و دیروز به مشاوره دادگاه مراجعه کردیم. من از همسرم خواستم تا از مشاوره بخواد فقط طی یک جلسه نظر خود را بر عدم مصالحه اعلام نماید اما مشاور مقاومت می کرد و می گفت من تصمیم دارم تا یک الی 2 ماه برای شما جلسه ی مشاوره بگذارم و تا زمانی که مشکلات شما را ریشه یابی نکنم نمی تونم با امضای نامه ی دادگاه زندگی دو نفر را از هم بپاشم و همینطور می گفت که با طلاق شما زندگی موفقی نخواهید داشت و تنها طبق تحقیقاتی که من انجام دادم 20 درصد از افرادی که طلاق می گیرند در ازدواج دوم موفق می شوند و بسیاری از خانوم ها با طلاق دچار افسردگی و کمبود اعتماد نفس می شوند. جالبه به من می گفت که شما با مرد دیگری در ارتباط هستی؟!درکش واسه من حقیقتش سخته که این خانوم برای زندگی ما تصمیم بگیره در صورتی که همسرم برای اینکه می بینه من دارم اذیت می شم با طلاق توافقی موافقت کرده و اینکه می ترسم نظر همسرم طی این 1 یا 2 ماه نسبت به طلاق توافقی تغییر کنه. به نظرتون چکار کنم تا مشاور را متقاعد کنم تا این جلسات را هر چه زودتر به اتمام برسونه؟؟