سلام...
من واقعا تعجب میکنم شما چطور میخاین با دختر اروپایی ازدواج کنید در صورتی که اعتقاد دارین دختر نباید بدون اجازه پدرش با پسری به قصد آشنایی صحبت کنه و حتما باید در جریان بزاره!!!
من تخصصی در مورد مشاوره ندارم، فقط نظر خودمو میگم بنظرم شما هنوز تکلیفتون با خودتون مشخص نیست و احساس میکنم به شدت مذهبی هستین البته بد نیستش اما با خواسته هاتون یکم تناقض داره از یه طرف نمیخاین خودتون درگیر مراسم رسمی بشین از طرف دیگه اگه یه دختر بدون اجازه پدرش باهاتون صحبت کنه در شان اون دختر نمی بینید...!!!!
و ملاک هاتونم یکم در تناقض هست ملاک اصلیتون بور چشم رنگیه، از طرف دیگه اینقدر سخت گیر هستین که نباید بدون اجازه پدرش باهاتون صحبت کنه این نشون میده اگر همیچین کیسی هم پیدا کنید به مرور زمان و خییلی سریع ظاهرش رو فراموش می کنید و کم کم اون خاسته هاتون بروز پیدا میکنه ...
در ضمن نصیحت دوستانه دوست من همین ویژگی های ظاهری که شما میگین رو داره بهترین دانشگاه تهران هم ارشد میخونن اما خواستگاری که فقط به خاطر چهره ش اونو بپسنده رو قبول نکرده چون خییلی مسائل مهم تری هم هست مثل خواسته های هر شخص از زندگی،اخلاق، هر چند کلیشه ای اینقدر گفتن، و هزاران مسئله ی دیگه بنظرم هرکس شخصیت ساخته شده داشته باشه و با خودش و زندگیش رو راست باشه میتونه به ازدواج فکر کنه در غیر این صورت با شکست مواجه میشه حتی اگر طرفش بهترین باشه...

علاقه مندی ها (Bookmarks)