سلام دوست گرامی
فکر کنم توضیحات کاملی از طرف دوستان مطرح شده فقط چیزی که من به شکل خلاصه بهش اشاره میکنم اینه که آیا شما تا حالا یه خانم مو بلوند چشم رنگی خارجی رو از نزدیک دیدید یا نه؟
اگه ندیدید و این معیار صرفا از روی چند تا عکس و فیلم برای شما انقد با اهمیت شده باید خدمتتون عرض کنم که خانمهای مو بلوند و چشم رنگی که شما در عکس و فیلمها می بینید اکثرا از بین دختران زیبا انتخاب شدند و گریم شدند وگرنه دخترای عادی خارجی مو بلوند و چشم رنگی اکثرا دارای صورتهای کک و مکی هستند و حتی روی قسمتهایی از بدنشون که باز هست مثل دستها و گردن هم این کک و مکها به وضوح دیده میشه و به اون زیبایی که شما تصور میکنید نیست(من بارها تو سطح شهرمون توریستهای مو بلوند و چشم رنگی رو دیدم و به جرئت میتونم بگم اصلا قیافه زیبایی بینشون ندیدمشایدم خوشگل هاشون افتخار نمیدن بیان شهر ما
)
من بهتون پیشنهاد میکنم اول چند تا دختر عادی(نه مدل و نه بازیگر) خارجی که چشم رنگی و مو بلوند هستند رو از نزدیک ببینید بعد میتونید تصمیم درست تری بگیرید.چون خودتون هم بهتر میدونید پیدا کردن دختر خارجی چشم رنگی مو بلوند بدون کک و مک و دارای بقیه فاکتورهای مورد نظر شما که حاضر به ازدواج با شما باشه خیلی سخته هر چند امیدوارم زود بهش برسید.
یه نکته دیگه هم که خودم تجربه اش کردم اینه که من وقتی سنم کمتر بود و تجریه آشنایی و خواستگاری زیادی نداشتم یه سری فاکتورهای ظاهری برای همسرم در نظر میگرفتم ولی با آشنایی های بیشتر و تجربه های بیشتر دیدم که حتی به آقایی که از اون فاکتورها هم به دور بود ولی سایر معیارها رو داشت تونستم علاقه پیدا کنم هر چند به دلایل دیگه ای ازدواج ما ممکن نشد.
در مورد شما هم چون شما هیچ سابقه آشنایی و خواستگاری ندارید دچار این حالت شدید و با کسب تجربه به احتمال زیاد میتونید معیارهاتون رو تعدیل کنید.هر چند به قول شیدای عزیز ظاهر برای آقایون خیلی بیشتر اهمیت داره و شاید ما خانمها تو این زمینه نتونیم راهنمایی درستی بهتون بدیم.
در مورد موافقت خونواده دختر برای آشنایی با شما الآن دیگه تقریبا تو اکثر شهرها این قضیه جا افتاده و اون مال زمانهای خیلی قدیم بود که عروس و دوماد همدیگه رو شب عروسی میدیدنمثلا من خودم با اینکه تو شهر کوچیکی زندگی میکنم و پدر و مادر خیلی تحصیلکرده ای هم ندارم ولی اجازه میدن با خواستگارهام چند جلسه بیرون بریم و حرف بزنیم.شما با این جمله تون( من حتی پیش بینیم اینه که کمتر خانواده ایی بزاره دخترشون دو جلسه با یه پسر غریبه بره بیرون حرف بزنه. مخصوصا اگه دختر ویژگی های مثبت قوی داشته باشه (هم ظاهری هم خانوادگی). میشه شما یه خورده این راه کار برای من باز کنید. فرض کنید من از یکی خوشم اومده، برم بهش بگم شما به خانواده اطلاع بده اگه قبول کردن من با شما دو جلسه بیرون حرف بزنم (البته خیلی مودبانه تر). یعنی من اینطوری بگم نمیگه چه آدم بی شخصیتی؟) اکثر ایرانیارو از پشت کوههای آلپ اومده فرض کردید
ا
امیدوارم تصمیم درستی بگیرید.
یک جمله من باب یادآوری : از دوستانی مثل mahaneh عزیز خواهشمندیم با بکار بردن کلید اینتر و فاصله انداختن بین پاراگراف ها رحمی بر چشمان خوانندگان سایت بکنند.سپاس
![]()

شایدم خوشگل هاشون افتخار نمیدن بیان شهر ما
)
.سپاس

علاقه مندی ها (Bookmarks)