ممنونم ستاره عزیزم .کاملن حرفاتون درسته کلن یه مدت که پیشه مشاور رفتم همین حرفارو زدن واینکه از لحاظه محبت خیلی به خانواده من وابسطه شده وکلن با خانواده خودش جایی نمیره وکلا در برابر خانوادش از من حمایت میکنه و اونا اصلا حق دخالت ندارن البته اینم بگم که من در رابطه با خانوادش اصلا دخالتی تو روابطش نداشتم و بیشتر اوقات خودم پیشنهاد میدم بریم خونشون و همیشه به عنوان یه بزرگتر احترامشونم میزارم اینم بگم همسرم جدا از خانوادش زندگی میکنه و پدرش کوچکترین کمکی بهش نمیکنن وحتی تمام مخارج خریدن سرویس طلا و مراسم عروسی خونه همش به عهده خودشه وانصافا چیزیم واسم کم نذاشته حتی مناسبت ها وعیدهام خودش میگه هرچی میخوای بگو خودم واست میخرم وکلا خانوادشون هیچ کمکی نمیکنن ما حتی یکبارم با خانوادش جایی برای تفریح نرفتیم ولی با خانواده من خودش باغ یا ویلا جور میکنه که بریم ولی کوچکترین حرفی زود ناراحتش میکنه و اینکه تقریبا هروز دوست داره بیاد خونمون و همین طورم هست و نمی دونم چطوری بهش بگم که رفت و امد زیاد خوب نیست من پدرم وکیل دادگستریه وقتی میاد خونه بعد از یه روزه کاری سخت احتیاج به استراحت داره ولی وقتی همسرم اینجاس خوب نمیشه واگه بهش بگم مطمعنم که ناراحت میشه اگه میشه راهنماییم کنید چطوری روابط رو مدیریت کنم