با سلام دوست فرهنگی و فرهیخته عزیز
چقدر احساساتتون برام جالبه و آشناست
من اسمشو میزارم سلیقه ی دهه شصتی (چشم ها آبی و بلوند و ازدواج آسون و شیک و عاشقانه های تینیجری) احتمالا مثل من فیلم های تینیجری زیادی دیدین از اونها که دختر و پسر تو دبیرستان عاشق میشن و میرن پارتی و تو جنگل آتیش درست میکنن و تو رودخونه بازی میکنن و تو یه منظره قشنگ شب آتیش بازی تماشا میکنن. هر گز هم با هم رابطه جنسی ندارن چون مثلا دختر هنوز آماده نیست و پسر هم به پاش صبر میکنه و آخر فیلم با یه بوسه شیرین همه چیز تموم میشه.غافل از اینکه تازه همه چیز شروع شده و فیلمه که تموم شده.
اشتباهات این نوع تفکرات بسیار بالاست :
1. کاملا توهمه همچین چیزی تو دنیای واقع اصلا وجود نداره( اون آدم هایی که شما دیدین و گفتین خوشبختن ظاهر زندگیشون بوده شما از درونشون هیچی نمیدونی) دلم میخواست بگم من به این فانتزی های ذهنیم نرسیدم انشالله شما برسین اما نمیشه چون وجود نداره . هر چه زودتر بپذیرین براتون بهتره.
2. شما یه آقای بیست و هفت ساله هستین که با خانواده زندگی کردین فارغ از همه مشکلاتی که خودتون حتما مطالعه کردین و میدونید ازدواج با فردی خارجی که فرهنگ خارج از کشور رو داره بسیار سخته یک نکته مهم رفتار اون فرد با خانواده شماست که ممکنه اصلا سازگاری وجد نداشته باشه .
همیشه میگم هر چی سن ازدواج بالاتر میره مخصوصا تو آقایون باید توجه کنن که فردشون بتونه با خانوادشون رابطه برقرار کنه چون وابستگی به خانواده با بالا رفتن سن برای افرادی مجردی که تو خانواده زندگی میکنن بیشتر میشه .
3.زندگی فانتزی های ذهنی نیست . واقعیتیه که از توش میشه عاشقانه ساخت اما تلاش لازم داره شما صرفا با داشتن یه همسر چشم آبی بلوند به آرزوهات نمیرسی . خواهر و برادر متاهل اگه دارین یادختر خاله و پسر خاله و فامیل و دوست نزدیک که متاهل هستن به زندگی هاشون توجه کنید زندگی شما هم تقریبا همون جوری میشه فرقی نمیکنه همسرتون چشم آبی باشه یا نباشه .
مگ اینکه شما تغییر کنید .
پیشنهاد یک: برای بیست و یک روز هر روز معیارهایی که برای همسر آیندت میخوای رو کاغذ بنویس .
مثلا روز اول مینویسی خوش هیکل بلوند و چشم آبی و .....
روز دوم (با خودت فکر کردی و اطرافیان و دیدی) مینویسی خوش رفتار مهرربون چشم آبی و بلوند و ....
روز سوم....
تا روز بیست و یکم این معیارها کامل میشه و میدونی چی میخوای مطمینم بعد 21 روز که برگردی معیارهای روز اولتو ببینی لبخند میزنی به تفکرات خودت
2. اگه همچنان چشم آبی و بلوند دوست داری کوتاه نیا بگرد و پیدا کن . یافت میشه اما یادت باشه معیارهای دیگتو فراموش نکنی
نشی مثل کسی که همچین زنی میخواست و نگرفت و تا یه عمر همش به زنش میگفت من چشم آبی میخواستم !!!
نش مثل اونی که چشم آبی و بلوندیو دید و هوش از سرش رفت و معیارهای دیگه رو فراموش کرد و ازدواج کرد همه هم حسرت زندگیشو میخورن اما همش دعوا و درگیری داره تو زندگی!!!
نشی مثل کسی که با چشم آبی ازدواج کرد و تو توهمات فانتزیش بود و چون اونی که میخواست نشد بعد طلاق الان از هر چی چشم آبیه دوری میکنه!!!
3. جاهایی که میتونی چشم آبی بلوند انتخاب کنی
خارج کشور که پیشنهاد نمیشه اصلا مگه اینکه بخوای بری و اونجا همیشه بمونی
داخل کشور از مهاجرهای تازه مسلمون که خوب شما زیاد مذهبی نیستی وگرنه جامعه الزهرا قسمت خارجی ها از این دختر ها زیاده
از ایرانی هایی که چشم آبی دارن و بلوندن که زیادم هستن
4. یه عکس خانوم چشم آبی بلوند که دوست داری و تو اینترنت زیاده پیدا کن و با فتوشاپ سیاه سفیدش کن ببین باز هم دوستش داری؟ خوی اگه دوست داری میتونی مو مشکی و پوست سبزه و چشم قهوه ای دوست داشته باشی :)
5. یه خانومی که همه معیارهای اخلاقی و خانوادگی و تحصیلی و اجتماعیتو داره پیدا کن و یه لنز آبی شصت تومن براش بخر موهاشم اگه تا کمرش بلند باشه حدود 700 تومن بهترین آرایشگاه موهاشو ابریشمی و بلوند میکنه میشه عروسک :))
در آخر برات آرزوی موفقیت میکنم و میخوام که فانتزی های ذهنیتو به واقیت نزدیک کنی تا خدای نکرده آسیب نبینی

علاقه مندی ها (Bookmarks)