با درود
خیلی ناراحت شدم برای خودم دیدم همه دارن ازنامزد اولتون دفاع میکنن، من با اینکه در شرایط مشابه ایشون هستم، فقط توهین و تحقیر خوردم تو همین سایت!
شما اگه دلت میسوزه به خال خانوم دومی، باید ازش جدابشی و برگردی پیش کسی که بهش خیانت کردی ، و تلاش کنی روی لجبازیت کار کنی تا زندگیت از هم نپاشه
کاری که شما کردی، خیانت به نامزد اولت محسوب میشه، حتی اگه دوست دخترتم بود، باز هم خیانت محسوب میشد ، چون شما قول ازدواج دادی بهش،باهاش رابطه داشتی، به مدت طولانی، و حقِ این اشتباهو نداشتی
و حالا که این اتفاق افتاد برای انکه به آرامش برسی ، دست از لجبازیت بردار،از مشاور کمک بگیر
احساس مسئولیت داشته باش
به احتمال خیلی زیاد، شما کمبودی در کودکی داشتی ، که الان به لجبازی با عشقت تبدیل شده، و احتمال خیلی زیاد، میخواستید جلب توجه کنید
زندگی من میتونه آیینه ای برای شما باشه، من حال اون خانومو کاملا میفهمم
شما از زندگی من عبرت بگیر، راهی که همسر من رفت رو نرو ، وقتی میگید خاستگار میاد براش روانی میشید، یاد خودم و" روانی بازی های" همسرم میفتم، خب دختر خاستگار داره، یه چیز طبیعیه!!! اما شما میخواهید که تمام و کمال برای شما باشه ، به شدت هم روش حساس هستید ، از کار و زندگی می افتید، دائم حواستون بهش هست ، و اگر ازدواج کنه، شما یه لجبازی دیگه میکنید، ازین بدترشو
و خانومی که الان باهاش هستید هم طبیعتا از خداشه که اون نامزد اولیتون باشما نباشه، پس تواین راه بیشتر به خراب شدن خودش و شما و اون خانوم کمک میکنه !
بنده همه اینهارو تجربه کردم با گوشت و استخوان ، متاسفانه
همسرم سرِ لج، بهم خیانت کرد، با اینکه برگشت پیش خودم، اما آسیب های جبران ناپذیری زد به زندگیم
نامزد اولتون ضربه مهلکی خورده، و الان داره تو تنهاییش عذاب میکشه و داغونه و امیدوارم مث من دچار بیماری های روحی و جسمی نشه
اون خانوم و شما، با کسان دیگه ازدواج کنین، روحتون پیش همه، جسمتون پیش کسای دیگه
پس کاری کنید که روح و جسمتون باهم باشه
خانوم دومی هم با کسی باشه که دوسش داره خیلی بهتره تا با شما
شما با دست کشیدن از لجبازی، زندگی و اینده 3 نفر و نسل های آینده شونو نجات دادی
شما اصلا باهاش رابطه جنسی نداشته باش و سریعا تا اتفاق غیر قابل جبرانی نیفتاده، ازش جدا شو
ضررمالی هم بشه خسارت اشتباهت...
وقتی بهش فحش داد، شما خوشحال شدی که این خانوم فهمیده یا ناراحت؟
معمولا حس رضایت دست میده به آدمهای لجباز که 2 نفرو به جون هم میندازن
البته بعدا که حرصشون خوابید پشیمان میشن که عشق واقعیشونو ناراحت کردن و فکروذکرشون پیش اونه
شما هم وقتی حرصتون خوابید، تازه فهمیدید که چه آشوبی به پا کردی
اگز روی این اخلاق و کمبودتون کار بشه، مشکلتون حل میشه

علاقه مندی ها (Bookmarks)