چقدر از خوندن این تاپیک متاثر شدم.
من برای شما توصیه روانشناسانه ای ندارم. شاید یک روانشناس الان بیاد و بگه نامزد قبلیتون باید منطقی باشه و شرایط جدید رو قبول کنه و از این حرفها.... ولی من یک دخترم و چقدر خوب احساس یک دختر رو درک میکنم.
واقعا تعجب میکنم از آدمهایی که به راحتی دل میشکنند، دلی که حرم خداستو اونقدر حرمت داره که در تصور ما نمیگنجه. شما حق نامزد قبلیتون رو ضایع کردید و بالاخره یه روزی یه جایی به شدت نتیجه عملتون رو می بینید.
الان کاری که می تونید بکنید اینه که دیگه بیشتر از این گندکاری بالا نیارید و حداقل دل خانم جدیدتون رو نشکنید. اون بنده خدا این وسط چه تقصیری داره؟ زندگی با خانم جدیدتون رو باید قبول کنید و به تعهدتون پایبند باشید.
و برای نامزد قبلیتون هم به دنبال جبران باشید.
به پیامکها و زنگهاش اصلا جواب ندهید.
از خدا طلب خوبی و خیر براش بکنید و در توانتون نذر و نیاز براش بکنید و ثوابش رو نیابتا به پای ایشون بذارید.
اگه دوستی آشنایی که شرایط مناسبی برای ازدواج داشت و دنبال مورد مناسبی بود، به ایشون دختر خانم رو معرفی کنید.
اما به هیچ وجه هیچ تماس تلفنی و صحبتی با اون دختر خانم نداشته باشید و بذارید حداقل شما در ذهنش به عنوان یک فرد خائن باقی بمونید تا بتونه راحتتر شما رو فراموش کنه.

و اونقدر حرمت داره که در تصور ما نمیگنجه. شما حق نامزد قبلیتون رو ضایع کردید و بالاخره یه روزی یه جایی به شدت نتیجه عملتون رو می بینید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)