ممنون که راهنمایی کردید
نفقه بهش تعلق نمیگیره, چون خودش خونرا ترک کرده
نمیدونم چرا برای مهریه هنوز شکایت نکردن اخه منتظرم که اقدام کنن!!!!
خیلی قشنگ مهریه قسط بندی میشه و فوقش میخوام ماهی سیصد یا چهارصد هزار تومن بدم چون قاضی هم در جریان پرونده هست و دادن دادخواست اعسار و شفاف سازی درآمد و اقساط و هزینه هایی که دارم, قسط بندی میشه اونم به کمترین حد
منتظرم که برای مهریه اقدام کنند تا دیگه طلاقش نمیدم و اینقدر بشینه تا مهریش را پرداخت کنم احتمالا بیش از یک قرن!!!
اجرت المثل اون هم همش فوقش چند میلیون میشه تازه هیچوقت بیشتر چند روز خونه نبود و کار خونه را هم انجام نمیداد و فامیل در جریان هستن, برن دادخواست بدن پرداخت میکنم, حدود ده ماه کمتر از ده میلیون میشه
اینقدر ضرر کردم که این پولا پیشش هیچی نیست
مسله من تازه ضرر مالی نیست مرد برای کار کردنه و جبران میشه, روحی خرد شدم
دایی های مشترکمون گفتن که من برم دنبال زندگی و طلاقش ندم و هرجایی دادگاه لازم بود له عنوان شاهد میان و حقیقت را میگن, در فامیل کسی از انها حمایت نمیکنه, چون همه دختر پسر دارن و درک میکنند و میدونن من چقدر عذاب کشیدم
خانواده ام هم همجوری حمایتم میکنند, حتی برادرم گفته بخاطر کتکی که پدر زنت تو را زده منم چند تا دنده اش را میشکنم
پدر زنم هم در خون من ریخته شده و حتما خونشون ریخته میشه البته طوریکه نتونن شکایت کنند چون اصلا نمیتونم از خون ریزی جلوگیری کنم
نمیدونم چرا اقدامی نمیکنن
پشیمان هم نشدن و روی حرف خودشون هستن و خیلی عادی رفتار میکنند!!!!
حتما جریانی که برام پیش اومده, بازهم تکرار شده
لطفا اگه تجربه ای دارید, بفرمایید
نمیخوام تاریخ تکرار شه و اشتباه بزذگ داشته باشم اگر موردهای مشابه ای سراغ دارید لطفا راهنمایی بفرمایید

علاقه مندی ها (Bookmarks)