به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 تیر 95 [ 09:06]
    سطح
    5
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 47
    Overall activity: 55.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class250 Experience Points
    تشکرها
    15

تشکرشده 13 در 9 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط جوادیان نمایش پست ها
    سلام اقای میستو عزیز.. نوشته هاتون دردناکه ولی دردناک تر از اون اینه که شما برای رهائی یا شادی خودتون چه کاری کردین؟ دوست عزیز شما که همش تو نوشته هات حرکات منفی دیده میشه ..یه چیز مثبت هم مینوشتی لااقل

میدیدیم یه حرکت مثبتی کردی..حالا هم برای تکمیل کارهای منفیت رو اوردی به خودکشی که تکمیلترش کنی؟؟ با این اوضاع چه کسی میتونه کمکت کنه ..مگه اصلا میشه کمکی کرد؟ شما به چی اندیشیدی تا خدا رو رد کردی؟؟

نمیخوام برات بحث مذهبی باز کنم ولی یه قدم رفتی سمت خدا ؟؟ همش که رفتی سمت کارهای منفی.. فعلا 18 ساله ای و برات لذت پدر شدن بی معنیه که بخوای با اون فکر خودتو عذاب بدی.. کارها یکی یکی و به ترتیب.. اول خلاص شدن
    از افکار منفیه.. چون تا مغزت درگیر این چیزهاس هیچ حرکت مثبتی نمیتونه برات بفرسته .. شما الان دارین از داخل چاه به بیرون نگا میکنین و فقط دیوار دور تا دورتون هس .. نه هوای تازه ای نه منظره ای و نه چیز جالبی که اون ته جاه باشه..
    البته رفتار پدرتون هم واقعا تاسف اوره.. چون میدونم تو روحیتون خیلی اثر بدی گذاشته.. ولی باید بدونیم چرا این رفتارو در قبال شما انجام میدن.. کمی به خودت حرکت بده فقط کمی نه زیاد.. اگه وضع مالیت بدک نیست حتما تو باشگاه ثبت نام کن و
    تو هفته دو روز برو استخر .. به یه روانپزشک هم سر بزن البته نمیخواد پدرتون متوجه بشه.. یه جورائی هم با کمک دایی عمو یا بستگان پدرتو متوجه رفتار بدشون بکن..

فکر خودکشی رو از سرت بیرون کن چون 7-8 سال دگ به این حرفت خواهی خندید
    از نظر مالی وابسته هستم پولی هم ک داشتم از اون موقع(کار میکردم) داشتم الان آس و پاسم
    در مورد مذهب و خدا اول از همه اسلام رد شد بعد وجود خدا گفتی سمت خدا برم ؟ من نمازخون بودم از خدا هم خیلی چیزا خواستم ولی فایده ای نداشت اگه بخوای دلیل رد کردنش رو برات پ.خ میفرستم واست ...
    در مورد حرکت مثبت ک گفتی ، میشه بگی چیکار میشد کرد ؟ من آزادی عمل نداشتم و ندارم بهتر بگم فقط توی دنیای مجازی تا حدودی آزادم نه تو دنیای واقعی خودم بار ها خواستم خودمو جمع و جور کنم ولی نشده در گفتار اینکه فکر خودکشی رو از سرم بیرون کنم راحته ولی واقعا امکانش نیست ک یه لحظه بهش فکر نکنم من نه راه برگشت دارم نه راه جلو رفتن بزار بهتر بگم بخوام برم جلو باید خانواده ام رو رها کنم برای رها کردن نیاز به پول دارم برای پول نیاز به دانش و برای دانش نیاز به یادگیری دارم . من 3 سال از عمرم صرف یادگیری چیزای پوچی شد که نه دلم میخواست بخونم و ادامه بدم و نه بازار کاری براش هست .(ممنون میشم یک حرکت مثبت برای من تو این وضع بگی)
    در مورد رفتار بابام واضحه چون اونی ک میخواد نیستم چون مثل پسر همسایه بقلی یا پسر دوستش یا کلی پسرای دیگه نیستم من منم نه کس دیگه ... ولی هیچ وقت اینو نمیفهمه همیشه در مقابل من جبهه گیری میکنه ... حرفا و پیشنهاد های من در خانواده مهم نیست تصمیم های خودم برای زندگیم مهم نیست .. اون تصمیم میگیره واسم ... نه تو درس و رشته ام آزادی داشتم نه توی زندگی خودم ک کدوم جهت برم
    بزار یه سوالی ازت بپرسم ... شاد بودن یعنی چی شاد بودن رو توی چی معنی میکنی ؟ من برای رهائی خودم با تصمیماش مخالفت کردم تنها کاری ک از من 18 ساله برمیومد ، میگفتی چیکار کنم ؟ برم بزنمش ؟ پولاشو بقاپم برم یه جا دیه زندگی کنم ؟ یا یهویی از طرف خدا معجزه بشه و این بشه آدم خوبه منم بشکن بزنم ...
    (فک و فامیل پدری شامل عمو و عمه و ... خیلی دورن دسترسی بهشون ندارم با فک و فامیل مادری هم رابطه خوبی ندارم سر یه قضیه ای ک پیش اومد)

2. کاربر روبرو از پست مفید Misto تشکرکرده است .

kataioon (چهارشنبه 16 تیر 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)