دوست عزیزم ممنون که پاسخم رو دادید...تنها جنبه مالی قضیه رونمیبینم من آینده رو میبینیم..اینکه شاید بعدها از اینکارم پشیمون بشم میدونین میترسم دو روز دیگه خیلی راحت با زبون ساده میگم بتونه از خونه بندازتم بیرون و مطمینم با اینکار گستاخ تر میشه.
نقل قول نوشته اصلی توسط skyzare نمایش پست ها
سلام . به سوال من جواب بده ......بعد هر کاری خواستی بکن ..

مغازه خیلی ارزش داشته باشه 200 میلیون ......

به نظرت زندگی ات ارزش 200 میلیون رو نداره ؟؟؟ میخوای به خاطر فقط پول زندگی خودت رو خراب کنی ؟؟؟

درسته از نظر حقوقی و اخلاقی حق با شماست ولی بشین با خودت فکر کن که حالا مثلا به نام همسرت باشه خوب چی میشه ؟؟؟

یا علی .....
- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mohanad28 نمایش پست ها
من به عنوان اقا جواب ميدم
جون همفكري قرار بشه
از ديكاه من اين خانم با هركي ازدواج ميكرد اين مشكلات رو داشت
از ديد من اينجور تعبير ميشه ( خودمو جاي همسرش كذاشتم )
اره خانمم سياست داره زبون بازي ميكه خواسته هاشو با باباش همانك ميكنه كه خودش بده نشه انجام ميده
باباش جكار ماست ؟
من فردا كم بيارم اين باباش ازوناست كه نميكه كمك شوهرش كنيم ميكه طلاقشو بكيريم نخواد دخترمون بدبخت شه
اينا جرا برا من كيسه دوختن حتما خبريه ؟
صادقانه بكم باي باباتو بكش بيرون كه طلاقت ميده دنيايي هم انكشتت رو عسل كني دهنش كني با جهرت , جهره ي باباتون يادش مياد و خودشو عقب ميكشه
اون شمارو اهرم فشار عاطفي ميدونه كه داريد باهاش ميجنكين

نشين برا خودتون منطق بيارين شريكيم و غيره
يه خصلت مرد رو كه خدادايه رو فراموش نكنين اون و اكثر مردا خودشون مالك همسر ميدونن
بخاطر همينه كه تو ناخداكاه خانما , اين هست كه اقا بياد منت كشي و يا خاستكاري
شما لذت مرد بودن و اقتدار رو دارين تو اون ميكشين
همسر شما داره از اقتدارش دفاع ميكنه برا ي حفظ زندكيش

ولي شما هواستون نيست كه همسرتون تو بازي قرار كرفته كه بايد اقتداروشو بخانوادشم متاسفانه نشون بده كه صرفا مقصر باباي شماست از نظرش و نظر خيلي از اقايون ,نه بخاطر خانوادش باشه ها نه بخاطر اثبات مرد بودنه خوش تو اجتماعه خاندانشونه كه شخصيتش زير سوال رفته و حالاشما ادعا دارين بهتون توجه نميشه واقعا خنده داره و قصه دار من افسوس خوردم بجاي همسرتون

حالا برنامت با اين اقا جيه ؟
مطمعنم اينه كه هر وقت ميشين به زندكيت فكر ميكني با يه من فكرتو شرو ميكني
منم كار ميكنم منم حق دارم , از نظر همسرت مطمعن باش متنفر هست خانمش بر سر كار
جرا جون منت صد نفر روي شوهرتونه , جون ميكه باباش به خاطر اينه زبزن ش روم بلنده
جرا جون از نظر خودش يه اشتباه كرده شما رو خواسته

اينا رو به منظور نكفتم ديد يه اقا در مواجهه با يه خانم مثل شما بيان كردم
اميدوارم اين حرفاي منو صادقانه بهش فكر كني
دوست عزیز ممنون از توجهتون..ولی ای کاش پست های قبلی رو میخوندین...من و خانوادم نادانسته وارد این سوء تفاهم شدیم.اختیار اون خونه تمام و کمال دست من و شوهرم بود حتی خودش پیشنهاد داد بفروشیم و مغازه بگیریم براخودمون بشه کل مغازه و پدرمن هم هیچ مخالفتی نکرد. در ضمن از همون اول میخواست پدرم خونه رو به نام من بخره ولی چون وام میخواست بگیره و باید به نام خودش میبود خونه رو به نام خودش مجبور شد بگیره..به هرحال اونطوریا هم که فکر میکنین نیست.من با خرید شش دانگ خونه به نام همسرم حس میکنم گستاخ ترش کنم ..اون موقع نقش من توی این زندگی چی میشه ..........هیچ کس از آینده خبر نداره

همسرم نامه ایی رو که صبح براش نوشته بودم رو خونده بود وقتی شب اومد خونه گفت مغازه رو آگهی کردم برای فروش باشه سه دانگ سه دانگ میخریم...نمیدونم امیدوارم منصرف نشه....