با سلام
در ابتدا باید بگم میزان درک و فهم دخترتون را در نظر بگیرید و به نسبت قدرت درک و فهم او برایش به گونه ای که جنبه علمی داشته باشد مسائل مربوط به بلوغ و زوجیت را روشن کنید که در این باره مدیر محترم به خوبی راهنمایی کردند من نکاتی را خدمت شما عرض می کنم ....
راجع به چند و چون رابطه جنسی و .... اصلاً نیاز نیست به او بگویید چون زمینه ساز خیال پردازی و کنجکاوی های بی مورد می شود ....
برای او روشن کنید فیلهمایی که بعضی ها می بینند و نگاه می کنند اخلاقی نیست و بیشتر آسیب رسان هست تا اینکه آگاهی دهد و اگر این رابطه که بین همه موجوداتی که از جنس نر و ماده هستند و برای فرزند آوری نیاز هست و وجود دارد قرار بود بین انسانها یعنی زن و مرد آشکار و جلوی دید دیگران باشد از هدف اصلی خودش دور می شود و باعث انحراف و خطرات و حتی بیماریهایی می شود برای همین اینجوری پخش آن و فیلم ساختن از آن اصلاً کار درستی نیست و بعضی ها که فقط به خود این رابطه ریز شده اند و هدفشان هم سود جویی و آسیب زدن هست از هنر پیشه هایی استفاده می کنند و این فیلهما را می سازند تا با فروشش هم سودهای زیادی از این راه ببرند هم یکی مثل تو یا اعصابش خورد بشه یا توجهش جلب بشه و تحت تأثیر قرار بگیره و فکر و روحش درگیر بشه و کم کم اتفاقات ناخوشایندی در درونش بیافته و از درس و کار و سلامت بیافته...
یعنی ابتدا بهش این آگاهی را بدهید که هرگز اجازه ندهد کسی در این زمینه ها بیرون از محیط خانواده و از میان جمع همکلاسی و یا غریبه های دیگر بخواهند در این باره با او صحبت کنند و چیزی به او نشان دهند و بفهمانید که هرسئوالی برایت پیش بیاید بهترین کار همینی هست که انجام دادی یعنی اومدی از خود من پرسیدی پس همیشه با خود من در میان بگذار و هرجا هم خودم نتونستم کمکت کنم از یکی که آگاه تر از خودم هست مثلاً یک مشاور و جوابت را می دهم یا با هم پیش یک مشاور می رویم ....
ابتدا به این صورت با این آگاهی بخشی نسبت به اطلاعات غیر ضرور و بعضا مضر بیرونی او را واکسینه می کنید و به دنبال آن به او آرامش و اطمینان می دهید که بهترین منبع برای صحبت در این باره خانواده و شخص شما هستید و مهمتر از همه به او می فهمانید نسبت به واقعیت این مسائل همیشه انحرافها و سوء استفاده ها و سود جویی هایی هم هست که باید مراقب بود به عبارتی به او می فهمانید در برابر هر اصلی یک بدل به وجود می آید که باید از آن پرهیز کرد ....
اینگونه آن اضطراب و تابو که در ذهنش نسبت به رابطه زناشویی که دیدن آن فیلم یا صحبتهای همکلاسی اش موجب شده را از بین می برید و می فهمانید اصل این موضوع در جای خود چیز زشتی نیست آنگونه که به تو نشان داده شده و در جای نامناسبش ، زشت هست و ...
تاکید کنید که دیدن این صحنه ها و ... روح را آزار می دهد همانطور که تو آزار دیده ای چون نه فیلم گرفتن و پخش کردن آن درست است و اینها باید در خفا و نزد زن و شوهر ها باشد برای هدف فرزند آوری و نه دیدن آنها کار درستی هست .... چون در زمان نامناسب و شکل نامناسب هم دیده ای می بینی که ناراحتی و روحت آزرده شده پس اجازه نده کسی این صحنه ها را بهت نشان بدهد یا حتی در این باره با تو صحبت کند بلکه بیا و با خودم در میان بگذار راحت و آسوده ....
سپس آنگونه که مدیر فرمودند .... البته به مرور و آهسته و در تدریج وی را آگاه و حتی کتابهای معتبری که مربوط به سن ایشون هست را برایش تهیه کنید که مطالعه کند و بگویید که وقتی دبیرستان بروی در درس زیست شناسی بیشتر این چیزها را خواهی فهمید و فقط نباید عجولانه بخواهی به پاسخ همه سئوالاتت برسی و باید صبور باشی
باز هم تأکید می کنم راجع به جزییات رابطه جنسی و چگونگی آن وارد نشوید و ذهنش را دور کنید و بیشتر با زبان و استفاده از واژه های علمی کلیات زوجیت و فرزند آوری و نیاز به ازدواج و همسری برای این منظور را در صورت درک و فهم آن با او صحبت کنید

علاقه مندی ها (Bookmarks)