به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

 

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

 

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

Hybrid View

  1. #1
    عضو عادی

    آخرین بازدید
    جمعه 02 مهر 95 [ 23:41]
    تاریخ عضویت
    1392-2-09
    نوشته ها
    153
    امتیاز
    3,832
    سطح
    39
    Points: 3,832, Level: 39
    Level completed: 22%, Points required for next Level: 118
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    128

    تشکرشده 312 در 128 پست

    Rep Power
    34
    Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط raha32 نمایش پست ها
    پسرایی هستن با موقعیت های خیلی خوب و حتی ظاهر فوق العاده که چندین ساله پیشنهاد دوستی میدن و میگن دوست شیم اگه اوکی بودیم ازدواج کنیم اما چون شرطشون داشتن رابطه بوده من قبول نکردم. (اینم جز اون مواردیه که دوستان میگن باید زرنگ باشی و بدون رابطه به دستشون بیاری، اما من نه اونقدر زرنگم که انقدر حرفه ای پسری که فقط دنبال رابطه است رو مدیریت کنم و نه اینجور آدمی رو میخوام اصلاً) اگه کسی میتونه پسری که صرفاً دنبال رابطه است رو به ازدواج مجاب کنه من از همین جا به توانایی هاش تبریک میگم اما من نه میخوام و نه میتونم!
    سلام عزیزم
    بعضی از دوستای ادم در این موقعیت ها زیادی روی منبر می رن و از این حرفا میزنن تو خودت رو میشناسی وقتی میگی دختر ساده و صادقی هستی خب معلومه که همچین کاری نمیشه تازه معلوم نیست چند درصد از دخترایی که وارد رابطه با پسری میشن که قصدش فقط رابطه... هست در نهایت وابسته اش میشن و مجبور میشن برا نگه داشتنش به رابطه راضی شن یا اینکه مجبور به قطع رابطه بشن و کلی اسیب ببینن این حالتش رو هم باید در نظر گرفت.

    راستی میشه سوال کنم من همیشه برام سوال بوده که اینکه میگن پسرای خوبی بودن با شرایط عالی که راحت پیشنهاد دوستی با رابطه رو میدن اونم چند ساله چجوری با اونا اشنا شدین ایا اینترنتی بوده ممنون بگین برای اطلاعات خودم میگم اخه تو همکارا و دوست اشنا میخوام بدونم پسرایی هستن که اینقدر جسارت داشته باشن یا نه فقط محیط مجازی هست که پسرا اینجوری راحت هستن؟؟

  2. 2 کاربر از پست مفید gisooo تشکرکرده اند .

    raha32 (سه شنبه 08 تیر 95), بانوی آفتاب (یکشنبه 06 تیر 95)


 

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)
Powered by vBulletin® Version 4.2.5
Copyright © 1405 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
طراحی ، تبدبل ، پشتیبانی شده توسط انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
تاریخ این انجمن توسط مصطفی نکویی شمسی شده است.
Forum Modifications By Marco Mamdouh
اکنون ساعت 18:05 برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4 می باشد.