می دونم این پستم برخلاف قوانین تالاره ، اتفاقا بر خلاف میل خودم این پست رو می گذارم چنانچه فعالیت چند ساله بنده در این تالار حاکی از این است منش بنده متفاوت با چنین مناظره ها می باشد . فقط برای اینکه شاید بتوانم ذره ای شما رو متوجه روند اشتباهی که در این تالار در پیش گرفته اید (که نمونه ای است از رفتار شما در دنیای واقعی )کرده باشم با کمترین امیداین پست را می گذارم.
نمی دانم میزان شما چیست که هر کس مخالف نظر شما نظر داد لحن بدی دارد اما در همه حال لحن شما بی عیب ونقص است.
نه با این دوست عزیز گفتن شما و نه به تحقیری که در ادامه به بنده روا داشته اید . که البته بنده خودرا هیچ تحقیر شده نمی بینم اما در واپس جملاتتان کاملا مشهود است که به مقابله برخواسته اید. نکته دوم اینکه دلیل نمی شود چون برای خودتان دلیل دارید این را برای همه تجویز کنید . همین تجویز همگانی دلایل شما نشان از نفرت وهیجانی بودن شماست.
در اینجا من هم می توانم بگویم چرا لحنتان تند است چرا با تحقیر صحبت می کنید . شما مگر محور عالم هستید که اینقدر قاطعانه نسبت به نظر بنده نظر می دهید.
تلاش شما جهت توجیه خودتان با کوچک ترین مخالفتی که در این تالار با شما می شود و پاسخ های متوالی شما نشان دهنده همین حاشیه دوستی وحاشیه سازی های شماست. هر کسی می تواند مخالف نظر شما باشد دلیل نمی شود پشت بند هر نظر مخالفی لباس رزم در جهت توجیه درستی نظرتان بپوشید که.
این هم لحن تند وتحقی آمیز دوم شما.
ای کاش اینقدر شعار نمی دادید وکمی هم اهل عمل بودید و تحمل نظر مخالف را نیز داشتید.
چرا تلاش می کنید نشان دهید خیلی آرام هستید در صورتیکه عملکرد شما وهمین مقابله به مثل کردن هاتون نشان دهنده نا آرامی درونی شماست. وچقدر خطای شناختی فاجعه سازی دارید که پیام بنده را حمله شخصی توصیف می کنید .من نه با شما دشمنی دارم که بخواهم به شما حمله کنم و نه شما رو می شناسم که بگوییم شخصی .
در ضمن چرا فکر می کنید فقط شما تجارب سختی داشته اید ومتفاوتید؟!!! همین احساس متفاوت بودنتان هست که شما خودتون را عالم می دانید .
جای بسی امید است که در جواب این پست از شما پستی نبینیم چرا که به نتیجه مطلوب رسیده ام.
در آخر صاحب تاپیک عذر می خواهم و خودم این پست را گزارش می دهم جهت حذف.

علاقه مندی ها (Bookmarks)