با درود
زندگی من،ازهمان بدو تولد هایپرمارکتی از مشکلات مختلف بوده والان هم به مارکت زنجیره ای تبدیل شده !
برای جلوگیری از خلل در زندگیم اما روشهایی را بکار میبندم.
استراتژی من، صبوری شدید ،خونسردی،اندکی بیخیالی ، آرام بودن، رک گویی و پاک و سالم بودن هست.
1. موفقیت های زیادی در زندگی داشته ام که هرکدام آاغاز گر چندین و چند مشکل بودند.
درمقابل نیزه دشمنانم بخاطر آن پیروزی ها جا خالی دادم،با کنارگذاشتنشان.
و هرگز جواب بدی را با بدی ندادم
2. مدتی غصه تنهاییم رامیخوردم،خیلی دوست داشتم کسی بهم مشاوره بدهد تا مشکلم حل شود اما نجنگیدم،از انعطاف پذیری استفاده کردم تا بار این همه مشکلات،خوردم نکند
3. شکستهایم را تسلیمشان نشدم،تلاش کردم ازراه دیگری به موفقیت برسم،و رسیدم
4. اینکه خدا آنسانهارا خیلی آزمایش میکند، کم و بیش باور دارم
از تمام داشته و نداشته هایم راضی هستم ، و خدارا شکر میکنم که بخاطر نعمتهایی که خیلی ها ندارند
باورم این است که حاضر نیستم درقبالِ حل شدنِ تمام مشکلاتم،این انسانی که هستم نباشم
5. عاشق طبیعت و حیوانات هستم ...این احساس باعث بوجود امدن غرورِ خاصی در من میشود.
6. بااینکه خانواده ام یکی از بزرگترین مشکلات زندگی ام بودند،اما بازهم چون فقط برایشان هم پسر هستم و هم دختر ،بخاطر آرامش پدرومادرم از خیلی خواسته هایم گذشته ام ، و از اینکه عصای پیریشان هستم، احساسِ خوبی میکنم.
7. پذیرفتنِ این واقعیت که دیگران درکم نمیکنند یا حسادت میکنند، باعث شده که از کسی توقعی نداشته باشم، و این کم کردن توقعات و انتظارات ، باعث شده که وقتی کسی کوچکترین کاری برایم انجام میدهد، خوشحال میشوم ، و از نکردنش ناراحت نمیشوم
8. بااینکه کمبودهای فراوانی در زندگی دارم،اما هرگز حسادت نکردم
همیشه سعی میکنم عقده هایم را در راهِ خیر جبران کنم ، نه از راهِ عقده سازی برای دیگران
9. بشدت مخالف پناهندگی به دنیای مجازی ،سیگار،الکل،انتقام، هستم و معتقدم درهنگام مشکلات،بیشتر از مواد مغذی و پرویتامین باید مصرف کرد تا از آسیب های بیشترِ جسمی که بر اثر استرس بوجود میآیند پیشگیری کرد.
10. از سنین کودکی، به خودشناسی رسیدم و این باعث شد که راهِ کج در زندگیم نروم و اگر دیدم کاری برخلاف باورم است، آنرا انجام ندادم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)