اولا که از hamed_kr عزیز معذرت میخوام بابت اینکه من دیر جوابتون رو دادم همونطوری که گفتم درگیر کنکورم.نه خداروشکر مشکلی واسه پرداخت هزینه های مشاوره ندارم حتی اگر خانوادم هم بقول شما واسه این چیزا هزینه نکنن من اونقدر مستقل بزرگ شدم که همیشه یه مقدار پس انداز داشته باشم تا واسه این چیزا منت دیگران رو نپذیرم اما همونطوری که میدونید برای من به عنوان یه دختر خیلی سخته که بعضی چیزارو رو در رو با مشاور در میون بذارم و این سایت اونقدر قوانین سفت و سخت داره که من ترسیدم تمام مشکلم رو اینجا بگم و تاپیکم حذف بشه و خب شما از همه چی خبر ندارین اما توی یکی دیگه از سایت ها مشاوره آنلاین رو انجام دادم و ایشون تشخیص دادن که بهتره من و یه نفر دیگه که به هیچ عنوان همو نمیشناسیم و تغریبا مشکل مشابه هم داریم همه حرفامون و چیزایی که حتی به مشاور نمیتونیم بگیم رو در غالب چند فایل صوتی بهم بگیم تا هم سبک بشیم و هیچ رازی اذیتمون نکنه هم حس بدمون نسبت بهم از بین بره.با انجام این کار و صد البته حرفای امیدبخش شما و اون خانوم مشاور این ۱_۲ روز واقعا حس بهتری دارم و به خیلی چیزا فکر نکردم.بازم ممنون که پیگیر تاپیک من بودین و بمن روحیه دادین امیدوارم بتونم جبران کنم فقط میشه یه خواهش دیگه داشته باشم?تا ۲_۳ روز دیگه مشخص میشه که من یه مشکل جسمی که توی حرفاتون شما هم اشاره کرده بودین رو دارم یا نه دعا کنید که اتفاقی نیافتاده باشه همین خانوم مشاور به من اطمینان دادن که مشکلی نیست اما جواب قطعی رو چند روز دیگه بهم میدن خیلی میترسم دعا کنید توروخدا

علاقه مندی ها (Bookmarks)