نوشته اصلی توسط
hassankhazraee
سلام . من نوشته هاتو خوندم و مساله رو اینطور دیدم که این فکر مدام توی ذهنت میاد که همسرت از نظر چهره و هیکل اون چیزی نیست که می خوای ... خیلی وقتا خواستی این فکرو سرکوب کنی اما بازم هی برگشت ، شاید هر دفعه قوی تر از قبل برگشته ... گاهی این افکار باعث میشه حس خوبی به همسرت نداشته باشی ... چند تا سوال ازت دارم ... می تونی با این حس زندگی کنی و بزاری این احساست به خانومت باشه ؟ و دنبال این نباشی که فکرت رو از بین ببری و نخوای احساست رو حذف کنی ؟ و می تونی همیشه رفتار موثری در رابطه با همسرت داشته باشی در حالی که این احساس و هیجان وجود داره؟ ...
تو این احساس و افکار رو داشتی .. تلاش کردی که حذفش کنی ... اما هر دفعه بیشتر از قبل شده ... از این به بعد به فکر حذف و از بین بردنتشون نباش ... بجاش در کنار این احساست روی رفتارت در ارتباط با همسرت تمرکز کن ... یعنی هدفت رو بزار رابطه خوب ... برای این رابطه خوب باید چیکار کنی ؟ چه رفتاری داشته باشی ؟
هر موقع این افکار به ذهنت اومد به خودت اینو بگو ... ذهن من داره به من میگه که همسرم چاقه ... از ذهنت تشکر کن و تمرکزت رو بزار روی رفتارت ...
نمیتونی احساست و افکارت رو کنترل کنی ... کنترلش غیر قابل کنترله ... مشکل رو بدتر می کنه ... خودتم دیدی که هر دفعه بیشتر شده ... بجای این تمرکزت روی رفتار ت باشه ...
به این مثال دقت کن ... ذهنت می تونه بهت بگه که نمیتونی دستت رو تکون بدی ... حس بدی داری از این که فکر میکنی نمیتونی دستت رو تکون بدی .. اما همین الان امتحان کن ... دستت رو تکون بده .. انجام دادی ؟ خیلی راحته ... در حالی که فکرت و احساست یه چیز دیگست اما خیلی راحت می تونی رفتارت رو تحت کنترل داشته باشی ...
پس تمرکزت از این به بعد روی رفتارت باشه ... چون تنها چیزیه که می تونی کنترل کنی
علاقه مندی ها (Bookmarks)