سلام خدمت شما. چشم،ترجمه میکنم. اما اگر ترجمه نمی شد انگیزه بیشتری برای یادگیری ایجاد می کرد.
الیته جملات اصلی خیلی بهتر معانی رو منتقل میکنند و من شاید نتونم حق مطلب رو خوب بیان کنم.به ترتیب از اولین تصویر، معنی ها را نوشتم :
1. یک روز همان جایی خواهم بود که همیشه میخواسته ام.
2. اجازه نده که هیچ انسانی اینقدر تو را پایین آورد که از او متنفر شوی.
3. هر چالش و مبارزه ای در زندگیت، تو را به شکل کسی که امروز هستی درآورده است. برای زمان های سخت شاکر و ممنون باش، آنها تو را قوی تر می کنند.
4.ذهن تو یک باغچه است، افکارت دانه ها هستند. میتوانی گل بکاری یا علف هرز.
5.بعضی اوقات مردم نه به خاطر ظاهرشان، بلکه تنها بخاطر آنچه که هستند زیبایند.
6.اگر ذهنت را اصلاح کنی، بقیه زندگیت هم درست میشود.
7.تو فقط به وسیله دیوارهایی که خودت ساخته ای محبوس شده ای.
8.من فقط یکی هستم اما خاص و تک هستم. من نمیتوانم همه کاری را انجام دهم، اما میتوانم بعضی کارها را انجام دهم.و اجازه نخواهم داد که آنچه که میتوانم با آنچه که نمیتوانم انجام دهم تداخل پیدا کند.
9.هر چیزی به دلیلی رخ می دهد، آن را زندگی کن، دوستش داشته باش و از آن بیاموز. کاری کن که لبخندت دنیا را عوض کند، نه اینکه اجازه دهی دنیا لبخندت را عوض کند.
10. زندگی ادامه دارد چه تو انتخاب کنی که به حرکت کنی و فرصت ها و ناشناخته ها را دریابی، و چه عقب بمانی و در گذشته محبوس شوی و به این فکر کنی که چه میتوانستی باشی.
11.با مردم چنان رفتار کن که دوست داری با تو رفتار کنند، طوری با بقیه صحبت کن که دوست داری با تو آنگونه صحبت شود. احترام به دست آوردنی است نه دادنی.
12. خدا را در خودت و در دیگران جستجو کن و دریاب.
- - - Updated - - -
پ.ن : جمله آخر رو اینطور هم میشه گفت که در خودت و در دیگران، خدا را جستجو کن.:72

علاقه مندی ها (Bookmarks)