سلام
علی آقای عزیز شما داری برای دوستان توضیح میدی که روابطت با دوستات واقعا مثل خواهر و برادره در حالی که حتی عنوان تاپیکت داره این قضیه رو نفی میکنه! هیچوقت آدم به موفقیت خواهرش حسادت نمیکنه و دلشوره نمیگیره که اگه موفق شه اونو فراموش کنه یا حس عجیبی مثل شما پیدا کنه! همین که داری این احساساتو تجربه میکنی پس بدون که روابط شما با هر اسمی که روش بذاری و هر شکل و شمایلی که بهش بدی با یه رابطه ی خواهر برادری واقعی فرق میکنه!
در واقع اگه این خانوم واقعا خواهرت بود ما به شما میگفتیم که روی خودت کار کن و سعی میکردیم ریشه ش رو بفهمیم اما وقتی تاپیک رو میخونیم قضیه برامون اصلا عجیب نیست و نمیگیم شما مشکل داری! بلکه میفهمیم پایه ی رابطه ای که شروع کردی مشکل داره و به همین دلیل جواب دوستان به شما رو همین مسئله ی خواهر برادر واقعی نبودن شما تاکید داشته،
خب البته الان ذهنت دوباره توجیه میکنه که نه اینطور نیست و درک این روابط برای دیگران راحت نیست، من که به شخصه به خاطر تحصیل و کارم جنس مخالف زیادی تو زندگیم بودن و هستن که شاید واقعا بیشتر از برادرم به من کمک کرده باشن اما هیچوقت اسم برادر روشون نذاشتم، چون اگه صمیمیتی که با برادرم داشتم رو با اونا داشتم قطعا رابطه از حالت نرمال خارج میشد و شکل عاطفی به خودش میگرفت و وقتی هم حد و مرزهایی بینمون هست پس جای برادرم نیستن که میتونیم نهایت کمک و عشق رو بدون هیچ چشمداشتی به هم داشته باشیم.
نکته ی دوم اینکه شما برای خودت یه هدف تعیین کن و به سمت اون حرکت کن، مهم نیست توی بیست سالگی بهش میرسی یا چهل یا شصت همینکه بدونی داری به سمت اون هدفت حرکت میکنه باعث میشه حس سرخوردگی یا نامشخص بودن تکلیف زندگی رو نداشته باشی
برات آرزوی موفقیت میکتم








علاقه مندی ها (Bookmarks)