به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,744

تشکرشده 36,137 در 7,447 پست

Array
    با سلام

اول از هرچیزی مادر شوهرتون را رقیب خودتون نبینید که خود بخود روند رفتاری و حسی و برنامه و اهداف شما متأثر از آن خواهد بود ....

مادر شوهرتان را در کنار خودتان و دلسوز و مهربان نسبت به نوه اش ببینید .... و مادر بزرگ او با تعریفی درست از جایگاه مادر بزرگ ....

شما هم مادر فرزندتان هستید با تعریفی دقیق از جایگاه یک مادر و نقش او در دوران مختلف سنی رشد کودک ....

اینگونه ، هم بهتر می توانید شرایط را بررسی کنید و ببینید و برنامه ریزی کنید و مدیریت داشته باشید، هم درک بهتری از احوالات مادر شوهرتان خواهید داشت وحتی از وجودشان که به نظر میرسد پتانسیل بالایی برای خیر رسانی دارند می توانید بهره ببرید بدون اینکه سوءاستفاده یا حتی سوء تفاهم پیش آید....

مثلاً در همین سنی که کودک شما قرار دارد اگر نقش و جایگاه خود را خوب دریابید و اثر آن بر رشد فرزندتان باید گفت که نیاز هست بیشترین زمان را در کنار فرزندتان باشید و او را پرورش دهید و نگاه تربیتی را در تمام رفتارتان جاری سازید بنا براین چه بسا نیاز داشته باشید مرخصی از کار بگیرید یا نیمه وقت کنید ( تا سه سالگی فرزندتان )

در خصوص جایگاه و نقش مادر بزرگش اگر درک و تعریف درستی داشته باشید آنوقت می توانید بهره بگیرید مثلاً : در مقابل محبتهای او و توجهش به فرزندتان قدر دان خواهید بود و به او خواهید گفت مادر جان من خیلی برام رشد و تربیت درست بچه ام مهم هست .... دارم مطالعه می کنم و مشورت می گیرم برای اینکه در دوره های مختلف سنی اش چکار کنم و چه برنامه هایی داشته باشم تا یک نوه خوب و مفید براتون پرورش دهم .... نیاز دارم به من کمک کنید و بابرنامه هایی که به کمک مطالعه و راهنمایی روانشناسان برای دخترم دارم با من هماهنگ باشید تا به کمک شما بتونم یک دختر نمونه تربیت کنم ..... به من کمک می کنید ؟ مطمئناً ایشون نه نمیگه و بعد از آن شما نقش مدیریتی خود را با برنامه ریزی درست و اصولی در تربیت فرزندتان نشان خواهید داد ....

مثلاً زمانهای دیدار او با خانواده خودتان و همسرتان مشخص و در کنار خود شما خواهد بود و خارج از آن را به کمک همسرتان جا بیاندازید که مناسب نیست ( البته این به معنای عدم انعطاف از برنامه ها در شرایط خاص نیست ) و در خصوص غذا ، نظافت و .... همه امورات او با توجه به برنامه و اهدافی که باید برای تنظیم آنها آگاهی خود را بالا ببرید تفهیم خواهید داشت ... دلسوزانه و مهربانانه و بدور از نگا عاقل اندر سفیه و مغرورانه یا اثبات مادر دلسوز بودن .....
    این مهم هست که شما در عین مدیریت درست تواضع در مقابل بزرگترها از جمله مادر همسرتان را داشته باشید ....

در شرایط کنونی حال و احوال شما بیشتر واکنشی .... رقابتی و در بعضی مواقع از جمله در زبان بدن .....تهاجمی هست که این هم دلشکستن را ممکن است در پی داشته باشد هم نتیجه عکس گرفتن و حریص تر ساختن ....

توصیه من این است که به جای مهد بردن فرزندتان از کارتان کم کنید و خود وقت برای او بگذارید و مهد فقط در جهت یاد گرفتن تعامل اجتماعی در روز و ساعاتی محدود خوب است

موفق باشید

2. 4 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

toojih2 (یکشنبه 09 خرداد 95), یه دوست (دوشنبه 10 خرداد 95), بالهای صداقت (شنبه 08 خرداد 95), بابک 1369 (یکشنبه 09 خرداد 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)