خب عصبی هستید دیگه دوست من خودتونم دارید میگید. با غذا خوردن فرقی نمیکنید حالا روزی یه گوسفند درسته هم بخورید فایده نداره. البته من که تخصصی ندارم فقط تجربه ی شخصی
خودم رو میگم. من هم همین طور بودم. من اصلا با دیگران عصبانی نبودم. کلا اهل خودخوری و رفتارای خودآزارانه!!! بودم. وسواس فکری زیاد داشتم. همه بهم میگفتن مهربونی در حالی که
تو مغزم غوغا بود.حالا اگه شما هم این طوری هستی تجربه ی من حتما به دردت میخوره.وسواس فکری یعنی فکرای بیخود. فکر میکنم اکثر آدما دچارشن ولی من مشکلم حادتر بود.
قضیه ی غذا خوردن اینه که همه ی ما یه غذایی رو میخوریم و این غذا تبدیل میشه به انرژی. حالا اگه اون انرژی مصرف نشه میشه اضافه شدن وزن و اگه مصرف بشه که چیزی به وزن اضافه
نمیکنه.
شما که دارید اضافه تر از مقدار معمول هم غذا میخورید و فایده ای نمیبینید باید ببینید کجا داره این انرژی هدر میره.
در نظر داشته باشید یه ساعت فکر کردن اندازه ی چندین کیلومتر دویدن انرژی مصرف میکنه.
من واقعا برای وزنم کاری نکردم فقط وسواس فکریمو درمان کردم و برنامه ی غذایی مو منظم کردم.همین طور وضعیت خوابمو.
شاید روانپزشک معمولی و قرص افسردگی خیلی براتون کمک کننده باشه.
هر چقدر بتونید فعالیت مغزتون رو کم کنید به نفعتونه. اصلا به چیزای بیخود فکر نکنید و خوب بخوابید برای افزایش کالری مثلا یک دونه پفک نمکی هم اضافه کنید وزنتون اضافه میشه.
حالا باز یه پزشک بهتر کمکتون میکنه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)