با سلام
من در حال حاضر به همسرت و اشتباهاتش کار ندارم. اما شما را در پس ماجراها و حرفهایت با رفتارهایی نسنجیده و احساس محور می بینم .... آنقدر که حرف برایت مهمه و شده عامل اصلی تصمیم گیریهای شما .... خود زندگی و حتی خود خودت و سامتیت برایت مهم نیست .... می دانی ضرب المثل حرف باد هواست یعنی چه ؟ از این گوش بشنو از گوش دیگر بیرون کن یعنی چه ؟ یک گوش یک گوش دروازه یعنی چه ؟
کاربردش برای همین وقتهاست .....آنچه از مادر شوهرت و رفتارهاش میگی یعنی بالغانه رفتار نکردن ..... اگر همسرت هم گاهی به حرف مادرش به شما حرفی میزنه مثل شماست که دنبال حرف میری .... یعنی بالغانه رفتار نکردن .... یعنی در این چرخه هر سه شما بالغانه رفتار نکردید .... حالا من روی سخنم با شماست .... آیا شما می خواهی از این وضعیت بیرون آیی یا نه ؟؟ می خواهی بالغانه رفتار کنی یا خیر؟ میخواهی از چرخه خاله زنک بازی بیرون بیایی یا نه ؟؟ می گویی او به حرف مادرش هست .... مگر شما مستقلی ؟ مگر شما هم به حرف پدرت و خانواده ات نیستی ..... انعطافت برای برگشت شده اینکه بیاد و از خانواده ات عذر خواهی کنه و .... که چی ؟؟؟ که در برابر خانواده ات حرفی برای گفتن داشته باشی ..... چسبیدی که اگر اینجوری قبول کنم و .... فردا همه جا پر می کنند که فلان و بهمان .... خوب پر کنند مگه تأثیری در سرنوشت و زندگی شما دارد اگر شما درست و عاقلانه رفتار کنی ..... اگر خودت ، بچه ات و زندگی برایت مهم است و واقعاً پی آرامش و رضایت از زندگی هستی .... با قاطعیت و اطمینان میگم که بسیار در گرو بالغانه رفتار کردن شماست .... که قطعاً روی همسرت هم تأثیر خواهد گذاشت .....
بی اعتنایی به حرف و حدیث ها و با مهارت رفتار کردن با همسرت کلید رهایی از این چرخه و حفظ یک زندگی که پتانسیل ادامه را دارد خواهد بود .... در این مدت عجیبه که روی خودت و ضعفهایت و اصلاح آنها تمرکز نکردی لااقل اگر مشاوره نزد شما جایگاهی دارد حالا عمل کن ....
اگر همسرت خواهان برگشت شماست این را غنیمت بدان و به تنهایی و عاشقانه با او صحبت کن و شرطهایی را با هم و با توافق طرح کنید و هردو متعهد بهش بشید .... شرطهایی معقول از جمله اینکه شما شرط بگذار که حتماً چند جلسه با هم مشاوره بروید و نحوه درست با هم تعامل داشتن را بفهمید و بخواهید که مشاور ضعفهایتان برای یک زندگی آرام را به شما نشان دهد و کمکتان کند و ..... یا اینکه ایشان قول بدهد که اجازه ندهد کسی پشت سرشما نزد او حرفی بزند و شما هم متقابلاً و کلاً اجازه ندهید خانواده هایتان دخالتی در رابطه بین شما داشته باشند و خودتون برای زندگیتون تصمیم بگیرید و هرجا هم نمی دانید چه تصمیمی بگیرید بهتر هست از مشاوره کمک بگیرید ....
سخت نگیرید و غرور را برای حفظ زندگی بگذارید کنار

علاقه مندی ها (Bookmarks)