ممنونم بابت راهنمایی هاتون
ان شاالله بعد از امتحانام میرم پیش روانشناس چون شهرستان خودمون نداره اما یکی دو مورد دیگه رو هم بیان کنم
در مورد حرفِ خانم دکتر@ مبنی بر اینکه ایجاد تاپیک دَرَم هیجان ایجاد میکنه راستش من بیشتر میذارم پای ضعف اعتماد بنفس، از اینکه شاید توی صحبتام حرفی زده باشم که از دید دیگران زشت باشه و از این بابت در مواجهه باهاش خجالت میکشم.
در مورد استرس، غالبا فقط درس بهم استرس وارد میکنه و در مورد اتفاقات دیگه هم دچار استرس میشم اما نه جوری که باعث بشه کنترلم رو از دست بدم، استرس نسبتا عادی. اما در مورد درس به حدی استرس دارم و نسبت بهش آلرژی دارم که حتی وقتی وارد یکی از درایو های کامپیوترم میشم و یکی از پوشه ها اسمش "درسی" باشه سریع از درایو میام بیرون!! حتی دیدن اسم درس بهم استرس میده(خودم علتشو سختگیری شدید خواهرم میدونم که همیشه کودکیم از درس بخاطر رفتار هاش استرس داشتم)
یه مورد مهم دیگه اینکه از اینکه حرفمو بزنم خجالت میکشم، از اینکه طرف به خواسته ـم نه بگه میترسم، از بیان اعتقاداتم خجالت میکشم چون میترسم بقیه تحقیرم کنن یعنی نمیتونم پایبند باشم بگم این اعتقادات منه چیزیه که باورش دارم و هرکی حرفی بزنه دلیل نمیشه درست بگه، یه مثال هم بزنم فرض کنید رفیق من اعتقادات مذهبی منو قبول نداره اما رفیقیم، یه روز ایشون تویه یه زمینه ای خیلی به من کمک میکنن و اگه توی یه گروه(واتساپ) باشیم که ایشون هم مدیرش باشن بنده دیگه خجالت میکشم اگه مطلبی در مورد اعتقاداتم بدستم رسیده بذارم توی گروه، مبادا ایشون که امروز کمک کردن بخاطر حرف های من رابطشونو با من کم کنن!(میدونم، وضعیتم از دید خودم حادِ و به چیزای کوچیکی که فکر نمیکنم!) و حتی بعضی وقتا واسه اینکه به خودم ثابت کنم دچار ضعف اعتماد بنفس نیستم، نَفسم میگه برای اینکه ثابت کنی دچار ضعف نیستی باید هر کاری بکنی تا بهت ثابت بشه، حتی کاری که یه ادم دارای اعتماد بنفس هم انجام نمیده چون کار درستی نیست، اما نَفس من میگه چون انجامش ندادی پس تو حتما دچار ضعف اعتماد بنفسی، یعنی نمیتونم کار درست که باعث افزایش اعتماد بنفس میشه رو از کار غلط تشخیص بدم.
ببخشید اگه طولانی شد.
-

علاقه مندی ها (Bookmarks)