دوستان خطر صداقت در مواردی از این دست رو در نظر گرفتید؟ اگر اون آقا این مسئله رو پیش دیگران فاش کنه چی؟ هیچ تضمینی وجود نداره که این آقا این کار رو نکنه. آبروریزی که ازش ناشی می شه می تونه زندگی فرد رو ویران کنه.
بدبختی ما این است که انتظار نداشتن رابطه ی جنسی قبل از ازدواج تا حدود زیادی یک طرفه است. مردان قبل از ازدواج روابط متعدد دارند ولی به زنانی که حتی به طور شرعی رابطه داشته اند یا قربانی تجاوز شده اند، با عرض معذرت به چشم میوه ی نیم خورده نگاه می شود و کرامت انسانی شان زیر سوال می رود. از آن طرف مردها روابط قبل و حتی بعد از ازدواج را حق مسلم خودشان می دانند (به پست های متعددی که در همین رابطه در تالار موجود است مراجعه کنید). به همین خاطر من هم در موارد این چنینی طرفدار عدم صداقت هستم.
البته به نظر من کاش اثر راشامون عبارت بهتری را برای مردانی که در مورد روابط قبل از ازدواج همسرانشان تفحص نمی کنند، استفاده می کرد. به هر حال بسیاری از مردم ترجیح می دهند اگر مسئله ای هم بوده، ندانند. اعتماد کردن یا تغافل الزاما به معنی ساده لوحی نیست.
البته من با مهرآیین موافقم که ممکنه این پنهان کاری بعدا لو بره در نتیجه ایشون بهتره در انتخابشون خیلی دقت کنند و گزینه ی مناسبی رو انتخاب کنند که ریسک کمتری داشته باشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)