سلام به همه دوستان و عزيزاني ك وقت گذاشتن و نظر دادن
حقيقتش من چندباري راجبه اينكه قهر چه اثار بدي داره و نبايد قهر كرد رو باهاش مطرح كردم
بعضي وقتا هم ك شديد شده بحث مشاور و رفتن پيش مشاور رو پيش كشيدم كه به هيچ وجه قبول نميكنه
البته بعد از اينهمه وقت تقريبا بهتر شده يعني اينكه اوايل قهر مي كرد ديگ ج اس نميداد ولي الان حداقل ج ميده ولي هيچ وقت شروع به درست كردن رابطه نميكنه
چند نمونه از جاهايي كه قهر كرده رو ميگم از دوستان بخصوص خانم ميخوام كه بگن عاديه يا غير عادي

1- به من ميگه چرا هميشه تو بايد كاراي خونه رو انجام بدي چرا داداش بزرگت انجام نميده
در صورتي كه داداش بزرگتر من كه حدود 8 سال ازم بزرگتره خيلي كارارو انجام ميده ولي خب كاراي ريز رو اگ سه تا من انجام بدم يكي برادرم انجام ميده
و مشكل اينه كه دقيقا دو دوتا چهارتا ميكنه منم در ج بهش ميگم من وظيفمه ب خونوادم كمك كنم حالا چ اصلا برادرمم كاري انجام بده يا نده (البته برا نامزدمم وقت ميذارم)
2 - تو مجلس عروسي كه مختلط بوده (البت فاميل نزديك و جشن كوچيك)بهم ميگ بيا برقصيم (دختر عمو هاش و ي سري دختراي فاميل كه البت با منم نسبت دور دارن) بهش ميگم الان همه دختر داره ميرقصه من سختمه بذا ي كم خودموني تر بشه چندتا مرد بياد وسط دوبار ميگه بريم وسط من بدون هيچ منظوري ميگم وايسا ي ذره
يهو ميگه اصن نميخاد بياي اون شب عروسي ميشه عذا و قهر
3- برا تولدش از يك ماه قبل ميگ ميخاي چي بخري
من دوس داشتم سورپرايز باشه ولي نميذاره خلاصه ي دستبند دادم خواهرم براش خريد(البته خواهرم گفت ي دستبند ديدم خيلي قشنگه منم بي منظور از اينكه ميگه خيلي قشنگه گفتم بخره) كه وقتي فهميد كلا اون تولد بهم ريخت- قهر كرد كه چرا دادي به خواهرت بخره

بنظر من كه حساسيتش بالاست.درسته؟ كتاب هم خواستم براش بخرم راجبه مردان كه اصلا ي بارم نخوند