به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 05 آبان 00 [ 02:20]
    سطح
    83
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 6
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,156

تشکرشده 742 در 286 پست

Array
    من هم این مشکل رو با خواهرم داشتم زمان مجردیم. بیست و چهار ساعته خونه ی ما بودن و من مجبور بودم جلوی دامادم حجاب کنم نمیدونی چقدر وحشتناکه آدم توی خونه ی خودش هم راحت نباشه.بعد از دو سال که اعتراض کردم و مجبورشون کردم هفته ای یکبار بیان خونه ی ما محکوم به بی مهری و عدم داشتن محبت خواهری شدم.
    خواهرم میگفت فلانی چطوری دامادشون همش خونشونه حرفی نمیزنه تو همش اعتراض میکنی... بعد دوسال طاقتم تموم شد داد زدم گفتم من نیکیا هستم من اون دختره نیستم چرا منو با اون مقایسه میکنی؟ منو با خودت مقایسه کن. خودت حاضری یه مرد نامحرم یک هفته بیاد خونه ات و تو تمام مدت حجاب داشته باشی؟ البته که خواهرم ناراحت شد و نتونست باز منطقی باشه اما بعدش حداقل من توی خونه ی خودمون آرامش داشتم.
    شما اما داد نزنید اما به خواهرتون بگید قرار نیست شما رو با فداکارترین آدمهای روی زمین مقایسه کنه اما خودش بی مسوولیت ترین باشه... بهشون بگید خیلی از خواهرای متاهل هستن که خیلی کارا برای خواهر مجردشون میکنن و به خواهر مجردشون سرویس میدن حتی اگه بگردید توی اطرافتون هم چنین موردی رو میتونید پیدا کنید و براش مثال بزنید بگید قرار نیست اگه دیگران کاری رو برای خواهر مجردشون انجام میدن من انتظار داشته باشم تو هم برای من انجامش بدی.
    قاطعانه برخورد کن. پنج سال دیگه که آینده ات به خاطر بچه ی خواهرت خراب شد هیچکس بهت مدال نمیده... حتی یادشون هم نمیمونه...
    پست شیدا رو هم دوباره بخون

2. 4 کاربر از پست مفید نیکیا تشکرکرده اند .

elina2 (سه شنبه 14 اردیبهشت 95), monir11 (سه شنبه 14 اردیبهشت 95), sara 65 (سه شنبه 14 اردیبهشت 95), شیدا. (جمعه 17 اردیبهشت 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)