Quality پاسخش واقعا عالیه
سلام. من چند سوال برام پیش اومده که شاید جوابش به شما کمک کنه
واقعا ادم مقیدیه؟
از خودش بپرسین ادم مقیدیه؟
به یک خانم متاهل ابراز علاقه کرده؟
میدونی یعنی چی؟
واویلا واویلا
فکر نمیکنی پاشو از گلیمش دراز تر کرده؟
اگه شوهرت بفهمه؟
اگه زن خودش بفهمه چی؟
مطمئن باشین شنیدن چنین جملاتی از یک مرد نامحرم به شدت در سلامت روح شما و روابط عاطفی شما با همسرتون تاثیر خواهد گذاشت
باور کنید من پشتم لرزید
با دقت بخون...
میرالمؤمنین (علیه السلام) بر زنان سلام می کرد، و ناخوش می داشت که بر نوجوان از ایشان سلام کند، و می فرمود:
می ترسم که آوازش مرا به شگفت آورد و از آن خوشم آید. پس بیشتر از آنچه می طلبم از اجر، بر من داخل شود» (یعنى از گناه).
.
.
.
جابر از امام باقر (علیه السلام) نقل مىكند كه فرمود: چون نوح براى نفرین به قومش خدا را خواند، شیطان نزد او آمد و گفت: اى نوح! تو را نزد من حقى است، مىخواهم عوض آن را بدهم. نوح گفت: به خدا سوگند كه براى من بسیار ناگوار است كه حقى بر تو داشته باشم، آن حق چیست؟ گفت: آرى، تو نزد خدا به قوم خود نفرین كردى و آنان را غرق ساختى و كسى نماند كه من گمراهش كنم، و من در راحتى هستم تا اینكه نسل دیگرى به وجود آید و آنها را گمراه سازم. نوح گفت: چگونه مىخواهى به من عوض بدهى؟ شیطان گفت: مرا در سه جا یاد كن كه در آن سه جا به بنده از هر وقتى نزدیكترم: هنگامى كه غضب كردى مرا به یادآور و هنگامى كه میان دو نفر قضاوت مىكنى مرا به یاد آور
و هنگامى كه با زنى همنشین شدى و كسى با شما نبود، مرا به یاد آور. (الخصال/ترجمه جعفرى/ج1/167)
و آخرین سوال
شما وقتی با همسر عزیزت تنها باشی وبعد حرف های عاشقانه به شما بزنه و... بعد چه اتفاقی میفته؟
تو این مورد همه ی مردا مثل هم هستند و طبیعت مرد اینطوری ایجاد میکنه
از سیاستهای زنانه ی خودت استفاده کن وسریعا به این روابط پایان بده
و اما یک قسمت کوتاه از داستان خیلی جالب طولانی وجذاب برای شما
من هم زمانی عاشق یک زن شوهر دار بودم حدود پنج سال اما فقط سوختن بود و ساختن وهیچ کسی جز خداوند متعال باخبر نبود-شیطان منو وسوسه کرد و من بهش گفتم که خیلی دوستش دارم -شما اگه جای اون زن بودین چکار میکردین؟
اون فقط سکوت کرد با کمی اخم به سمت دیگری خیره شد
وبعد هم انگار نه انگار که اتفاقی افتاده
من خودم به اشتباه خودم پی بردم و از خداوند متعال طلب بخشش کردم
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)