به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

Hybrid View

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 07 اسفند 95 [ 02:21]
    سطح
    22
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registeredTagger Second Class
    تشکرها
    58

تشکرشده 151 در 74 پست

Array
    اگر شوهرتون تصمیم قطعی گرفته بود که برای همیشه جدا باشه ، نیازی نبود تندی کنه یا بگه دیگه زنگ نزن . اگر با خودش درگیر نبود ، انقدر سرد برخورد می کرد که شما هم کامل نا امید میشدی و خودت دیگه زنگ نمی زدی . نیازی نبود ایشون بگه چیکار کنی یا نکنی .

به نظرم توصیه های دوستان خوب نبود و برداشت درستی از حال روحی شوهرتون ندارن . با اینحال بهتره بزارید شوهرتون خودش با خودش کنار بیاد و به آرامش برسه و اگر به شما متمایل شد ، خودش زنگ بزنه . فعلا بهتره اصرار نکنید چون برای هر دوتون بد تر میشه و حتی شانس بازگشت کمتر میشه . ممکنه بره ازدواج کنه یا شما رو کامل فراموش کنه ، ولی فعلا با خودش درگیره و بهتره ول کنید تا به ثبات برسه .

جمله ی زیر که اشاره کردید ، در حقیقت «ایده آل منطقی» هست که دوست داشت اینجوری باشه . در واقع به لحاظ روحی هنوز نمیدونه با خودش چند چنده و جمله زیر نشان دهنده حال روحی واقعی اش نیست :
    (( من دیگه به شما و با شما بودن فکر نمیکنم ، شما هم این فکر رو نکن ، من اهداف دیگه ای واسه آینده خودم ترسیم کردم که شما هم توش جایی ندارید ، دیگه پیام ندید ، اینو قبلا هم تکرار کردم ))

اگر حال روحی بالا رو داشت با تماس شما عصبانی نمی شد و مثلا نمی گفت من رو به هم ریختی . خیلی راحت اگر 100 بار هم زنگ می زدید فقط میگفت دیگه تمام شده و حتی دلش برای شما می سوخت و تندی نمی کرد . ممکن بود تلخ صحبت کنه و سرد باشه ولی اصلا و ابدا دلیلی برای عصبی شدن نداشت و هیچ وقت برای شما تعیین تکلیف نمی کرد که پیامک ندی و تسلیت نگی و غیره

بر خلاف توصیه های دوستان ، هر نوع رابطه با واسطه و بی واسطه و هر نوع کانال ارتباطی رو با ایشون قطع کنید . بجاش کم کم جدایی همیشگی رو بپذیرید تا اگر تصمیم نهایی ایشون جدایی بود ، داغون نشید . اگر هم ایشون مثلا 6 ماه دیگه گفت برگردیم به هم ، شما به دلیل پذیرش جدایی ، اعتماد به نفست رو باز سازی کردی و با روحیه ی سالم تری بدون التماس یا موقعیت ضعیف ، بر می گردی . . .

بوسیله تحلیل رفتارهای بی سر و ته خواهرش یا برادرش یا بقیه ی افراد داستان ، خودتون رو آزار ندید ، تنها راه اینه که خودش بعد از گذشت مدت مثل 3 تا 6 ماه ، بخاد که ببخشه و بر گرده . در ضمن همیشه یادتون باشه که شما یک انسان زنده هستید و دارای ارزش وجودی بالا . یعنی هیچ وقت دلیلی نداره خودتون رو کاملا خار کنید . اگر خیانت کرده بودید بله ولی الان دیگه بزارید خودش به ثبات برسه . . .
    ویرایش توسط بهزاد9 : دوشنبه 13 اردیبهشت 95 در ساعت 21:48

2. کاربر روبرو از پست مفید بهزاد9 تشکرکرده است .

zendegiye movafagh (دوشنبه 13 اردیبهشت 95)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 تیر 95 [ 09:20]
    سطح
    11
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 8
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 4 در 4 پست

Array
    دوست عزیز سلام

فکر میکنم حق با شماست و من باید فقط به خودم فکر کنم و به اندازه کافی منت کشی و کوچیک کردم خودمو
    اگه منو همسر سابقم قسمت هم باشیم و صلاح اون بالایی در کنار هم بودن ما دو نفر باشه که کل دنیا هم جمع شن و بخوان ما رو برای همیشه از هم جدا کنن نمیتونن
    ولی اگه ما قسمت هم نباشیم هم کل دنیا اگه جمع شن نمیتونن کاری کنن که ما به زندگی مشترک برگردیم
    من دیگه باید روال زندگی عادیمو پیش بگیرم تا ببینم چی پیش میاد ، هر چند که خیلی سخته خیلی سخت
    اون که علاقه زیادی به کتاب صد سال تنهایی داره و ظاهرا تحت تاثیر این کتابه ، البته من مضمون این کتاب رو نمیدونم ولی حرف این کتاب رو که میزنه بغض میکنه
    من صبرم زیاد ، فقط این مدت اگه خیلی خواستم در دسترس باشم به این دلیل بود که همه میگفتن از دل برود هر آنکه از دیده رود ، و به مرور سرد میشه و منو فراموش میکنه
    فقط به نظر شما من شماره های تماسمم عوض کنم ؟؟؟؟
    با خانوادش هم تماسی نداشته باشم ، یا مثل گذشته باشه ؟؟؟
    در کل میخوام بدونم محو شم یه مدت یا اینکه فقط کاری به کار همسر سابقم فقط نداشته باشم ؟؟؟؟؟؟
    ویرایش توسط مهرایران : سه شنبه 14 اردیبهشت 95 در ساعت 11:42

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)