با تشکر از همه روستانی که نظر میدن
خانم دکتر عزیز
من خواستم خلاصه ای از زندگیمو شرح بدم من افتخار نکردم که باید کارای شخصی همسرمم انجام میدادم برا منم اوج فضاحته حتی توی شرایطیم نبودم که این چیزا برام عادی باشه و گفتن این مسائل به معنی تاییدشون از طرف من نیست
وقتی تصمیم گرفتم وارد این سایت بشم خواستم واقع بینانه شرایطو تشریح کنم و از نظرات بقیه مطلع بشم تا ببینم افراد خارج ازین گود چجوری نظر میدن
اینکه گفتید من خودمو اموال شخصی پدر و مادرم یا شوهرم فرض کردم کاملا اشتباه متوجه شدید هرگز تفکرم این نبوده و شاید نتونستم منظورمو برسونم
من گفتم مستقلم قبل ازینکه دختر، خواهر یا همسر باشم انسانم با تمام ویژگیها و خواستها و نیازهای یک انسان ولی شرایط اخلاقی همسرم منو به جایی رسوند که باید خودمو فراموش میکردم و هر حقارتی رو میپذیرفتم چون زن بودم وگرنه همون روزای اول باید ول میکردم ولی میخواستم تلاش کنم شاید بتونم مشکلاتمو حل کنم ولی روز بروز بدتر شد حالا خودم چقد مقصر بودم بماند
خانم دکتر عزیز کلامتون گزنده و آزار دهنده بود شاید اگه شرایطم عادی بود نمیرنجیدم ولی از ته دل ناراحت شدم و صدالبته پشیمان ازینکه این سایتو برا طرح مشکلم انتخاب کردم و ایکاش اینکارو نمیکردم
شاید الان به هزار و یک دلیل دیگه محکومم کنید ولی مهم نیست از همه دوستانی که این مدت راهنماییم کردن ممنونم خصوصا شیدا خانم و آقا بهزاد

علاقه مندی ها (Bookmarks)