به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 87

Threaded View

Banned
    آخرین بازدید
    شنبه 07 اسفند 95 [ 02:21]
    سطح
    22
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 42
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registeredTagger Second Class
    تشکرها
    58

تشکرشده 151 در 74 پست

Array
    خوب اینکه بره سراغ یکنفر دیگه احتمالش وجود داره . من الان یکبار بیشتر ازدواج نکردم ولی در زمانی که 8 ماه با همسرم متارکه بودم ، رفتم خاستگاری یک دختر خانمی و اونها هم پذیرفتن و نامزد کردیم . شرح حال من توی تاپیک های سال 92 حدود شهریور ماه هست . . .

من قصد داشتم خانم قبلیم رو نگهدارم و در عین حال همسر جدیدی بگیرم . دلیلش رفتار فوق العاده زشتی بود که از خانواده همسرم سر زد و همسرم هم اجازه داده بود که سر بزنه . نمیگم قلبا راضی بود که برادراش لات بازی کنن ولی برای جلوگیری از خیره سری خانوادش هم دست و پا نزد و بعد از اینکه کار به دادگاه رسید هم حتی یک پیامک به من نداد که مثلا متاسفم . بجاش مهریه اجرا گذاشت و دادخواست تهیه مسکن داد . من چندسال قبلش خونه رو به نام برادر زنم کرده بودم و اونها هم پس نمی دادن . مشکلات زیادی داشتیم و این هم کار رو بحرانی کرده بود . بعد از اینکه من رو از خونه خودم با رفتار شرم آوری بیرون کردن ، خانوم من رفت دادخواست داد که چون من خونه ندارم و سال ها تامین نکردم ، حالا دیگه طلاق میخاد .

خوب این خلاصه داستان بود و من متقابلا خانمم رو فراموش کردم و یک بنده خدایی رو نامزد کردم ولی بعدا دیدم که ظاهرا همچنان همون خانم قبلی رو دوست دارم و اون نامزدی رو به هم زدم و اون دختر بدبخت هم واقعاً آزار کشید . . .

اینا رو گفتم که بدونید این احتمال وجود داره که مثلا شوهرتون شما رو نگهداره ولی یک نفر سومی رو هم وارد زندگیش کنه . اینکه من نامزدی رو بهم زدم و برگشتم به خانم قبلیم برای خودم هم قابل باور نبود . شوهرتون میتونه در صورتی که شما بدون عذر موجه نری سر خونه و زندگیت ، شما رو ناشزه کنه و زن دوم رو ضمن حفظ کردن شما بگیره . با توجه به روحیات ایشون این کار بعید نیست .

خوب این یکی از سناریوهایی هست که شما در اون تقریباً نابود میشی ولی اگر کار به بچه بازی برسه ممکنه شوهرتون کارهای دیگری بکنه که من واقعا نمیتونم حدس بزنم . . .

باز می بینم که از نقش پدرتون و دخالت های ایشون حرف می زنید . این کار مطلقا خطاست و شوهرتون رو جری میکنه . من پیشگو نسیتم که شوهرتون در نهایت چیکار میکنه . یه وقت دیدید اومد دست و پای پدرتون رو ماچ کرد و شما رو برگردوند . یک وقت هم دیدید کار به بچه بازی رسید و طرفین وارد تقابل شدید شدن . به هر حال پدرتون حق دخالت نداره و من اینکار رو که ایشون میکنه بد میدونم

به نظر من گوشیتون رو روشن کنید ، جواب بدید و حتی ملاقات حضوری کنید و هر دو طرف منطقی و درست با هم یک تصمیمی بگیرید . هم کار شما بی معنی هست و هم واکنش شوهرتون به کارای شما جالب نیست

2. 3 کاربر از پست مفید بهزاد9 تشکرکرده اند .

tavalode arezoo (پنجشنبه 09 اردیبهشت 95), روژینا (پنجشنبه 09 اردیبهشت 95), ستاره زیبا (یکشنبه 12 اردیبهشت 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)