ببینید عزیز اینکه شما افکارتون رو تحت کنترل ندارید و افکار ناخواسته شما رو آزار میده فکر میکنم با چند قرص در روز حل میشه و میتونید پیش هر روانپزشکی داروی مناسب خودتون رو بگیرید.فکر میکنم بسیار براتون مناسب خواهد بود پس میتونید هر چه سریع تر مراجعه کنید و دارو درمانی تون رو شروع کنید تا خدایی نکرده وضعیتتون به جاهای باریک کشیده نشه. ببینید کسی کهسابقه ی بیماری تو خانواده داره مثل افراد معمولی نیست و ممکنه دچار بیماری های دیگه ای بشه که پیچیده تره پس برای کمک به خودتون حتما پیگیر درمان باشید فکر میکنم هزینه ی زیادی نداره عوضش تاثیرات شگرف دارو رو خواهید دید.اما اگه قصد شما حل مشکلاتتون از طریق یادگیری مهارت هست خب با دارو درمانی نه تنها تناقضی نداره بلکه بسیار عالیه. من فکر میکنم دارو برای شما خیلی موثره و به عنوان قدم اول و حیاتی محسوب میشه. اگه خودتون در آمدی ندارید نیاز نیست به مطب مراجعه کنید، به درمانگاه ها برید . همین طور میتونید داروی ایرانی مصرف کنید تا ارزون تر باشه.مهمترین مهارتی که نیاز دارید این هست که یک گوش رو در کنید و دیگری رو دروازه چون به هر حال نمیتونید از مادرتون دور بشید دختر هستید و مجبورید. وگرنه توصیه میکردم خونه رو ترک کنید.سعی کنید برید کتابخونه یا مسجد یا هر جای امن دیگه تا روزتون رو طی کنید. در مورد استرس و مدیریتش هر روز مطالعه کنید و ساعتی رو در روز براش وقت بذارید چون من نمیخوام حتی ذره ای بیشتر استرس براتون ایجاد کنه به هیچ عنوان خودتون رو مقید نکنید که مثلا من از فردا صبح ساعت 6 بیدار میشم و منظم میشم و فلان که بعدش نتونید انجام بدید و خودتون رو سرزنش کنید. به هر حال تعطیلات و رهایی از تمامی مسئولیت ها رو براتون مفید میدونم. اما اگه مثلا شاغلید حتما سعی کنید کارتون رو به صورت یک تفریح دربیارید به طوری که کلا بهتون خوش بگذره.یا اگه درس میخونید باید بهتون خوش بگذره نه اینکه اذییتون کنه.یکی از مهمترین مهارت های مبارزه با استرس نظم در کارهاست. نمیدونم چقدر منظمید اما نظم فوق العاده است.از این به بعد آه و ناله و بدبختی نعطیل. مخصوصا گریه. باور کنید ظرفیتتون به انتها رسیده و نیاز به استراحت از تمام ناراحتی ها دارید. امروز استعفای خود رو از ناراحتی بنویسید.به اندازه ی کافی غصه خوردید و شما در غصه خوردن اول شدید حالا بیایید کمی هم مثل آدم های معمولی بشید. بیایید در غصه خوردن آخر بشید.راستی شما میتونید فرق بین خواب و بیداری رو تشخیص بدید یا مثلا شده چیزی رو در خواب ببینید و بعد فکر کنید واقعا اتفاق افتاده؟ به هر حال خواب مهم ترین بخش زندگی هر آدمیه. خواب نقش اساسی تو ترمیم مغز و بدن داره. خواب خوب باعث میشه مغزتون کامل استراحت کنه پس خیلی جدی روی ایجاد خواب آرام و مفید تلاش کنید. هر چقدر در طول روز کمتر تنش داشته باشید خوابتون هم راحت تر خواهد بود. وقتی خواب بد میبینید یعنی مغزتون استراحت نمیکنه و آسیب میبینه.برای تنظیم خوابتون هر کاری از دستتون برمیاد انجام بدید به غیر از مصرف داروی خود سر. موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)