خانم محترم
صادقانه ميكم صورت مسعله زندكيت رو اشتباه متوجه شدي بدجورم اشتباه كردي
داستان شما اين مسعله مالي كه عنوان ميكني نيست از نظر شما و تمام كسايي كه اينجا هستن حق با شماست عمل شما عالي ولي نمايشش حتي حالت ابروويي كه حواست نبوده طرفت رو ازرده كردي من اين مسعله روداشتم با خانمم كارمند هستش
برخوردتون خرابه بلد نيستي pol رو تو زندكيت بياري سرخوردش كردي همسرت مادي نيست اونه كه در حقيقت كه فكر ميكنه شما مادي هستي دنبال محبتت ميكرده با مانعي به اسم حقوق شما برميخوره عجله كن اون اسم
pol مياره يا ناز ميكنه جون حقوق شما رو رقيب عاطفيش ميدونه ميخواد خودش توجيح كنه تمام كنه رابطه رو كه شما نميتوني نقش يك زن رو بازي كني من خودم اين مشكل داشتم حقوق خانمم برام بي اهميت بود ولي خانمم كل محبتش رو بهترين دارايي وجودش كه pol بود به همسرش ميخواست عرضه كنه ولي من خودش ميخواستم احتمالا شما تو جملاتتون من من زياد داري حتي مهربانانه اون نسبت به حقوق شما تنفر بيدا كرده جون نميتونه بياد سمتت شما رو شخصي ميبنه كه ميخواد با حقوق اقتدار همسرشو زير سوال ببره در صورتي كه از نظر شما اصلا اينجور نيست .
نسبت به خريدات بي اهميته ?
اتليه هم كه اونجور ؟
بهتم قبلا كفته كه مقداري كمكش كني ؟به نظر خودت تستش كردي با كمكت ؟ غافلي از اينكه تست شدي ! از نظر خودت كمك كردي !!!! متاسفم شرط ميبندم ترور شخصيتيش كردي !!!!! جرا؟ كيه كه اول زندكيش از خانومش كمك مادي بخواد فقط در يك صورته كه اون خانم كارمند باشه و همسرش بخواد شخصيت خانمش رو در قبال حقوقش بدونه . اصلا نميتونه زير بار بره حتي باهات بياد بيرون كم كم به اين حرفم ميرسي ! ميدوني جرا جون نميتونه باهات راحت باشه اولين حس مرد رو كه خيلي مهمه و اون اينكه خانمش بهش نياز داره رو ازش كرفتي ؟ به قول معروف تو ذهنش اينه در جواب شما كه بايد اصلاحش كني ! اين هست كه اين خانم شوهر نميخواد خودش كه حقوق داره بس من جكارم كاراش و درخواستاش به من جه ا. من هركاريم كنم فكر ميكنه بخاطر حقوق و درامديه كه داره . نه بخاطر مهري كه من بهش دارم . اين ذهنيت همسرته كه باعث ميشه بيرون نياد . كناره كيري كنه ازت . بعضي مواقع لج كنه كه به نظر شما لجش احمقانست ولي برا اثبات وجود خودشه
متاسفم
اين متن رو هفته قبل خواستم براتون بزارم ولي قسمت الان شد

علاقه مندی ها (Bookmarks)