دوست عزيز من قبلا هم پيش بيني كرده بودم كه ايشون داره وارد موقعيت ضعيفي در برابر شما ميشه و تمام نظراتم رو براي مواجهه با اين شرايط عرض كرده بودم . رفتارهاي شوهر شما متناقض نيست و قابل پيش بيني هست و من كامل دركش مي كنم . دوست داشتنش واقعي ابراز شده و در اين ترديد ندارم ولي تكرار شدن رفتارهاي بدش هم هيچ تضميني نداره و نياز به زكاوت شما در بهره برداري از اين نقطه عطف در رابطه داره . ضمن اينكه بايد با انصاف برخورد كنيد بايد نقشه ي راه محكمي داشته باشيد و از ايشون قول مردانه بگيريد كه اون ترس هايي رو كه اشاره كرديد پيش نياد . بچه دار نشدن يك تهديد بزرگ هست و راجع به اون مطمئن نيستم . ولي نزاريد خانوادتون بجاي شما تصميم بگيرن . به نظر من حتماً يك فرصت به صورت مشروط به اين بنده خدا بديد و مراقب غرورش هم باشيد چون اگر خورد يا له بشه ، به درد شما هم نميخوره و حتي ممكنه جري بشه و براتون مشكل درست كنه . پيشنهاد آخيش براي ترميم ارتباط همسرتون و خانوادتون خوبه و توصيه مي كنم با درايت از اين فرصت بهره برداري كنيد . براي طلاق زياد دير نميشه ! فعلاً يك شانس مجدد به اين كودك درب و داغون بديد ولي چك سفيد إمضاء نديد و با شرط و شروط منصفانه جلو بريد . براي طلاق عجله نكنيد ، حالا ٦ ماه هم دوباره يك تست بگيريد ، طوري نميشه . . .

علاقه مندی ها (Bookmarks)