نوشته اصلی توسط
نارجیس
سلام.
تمام صحبت های دوستان رو قبول دارم....
دختر خوب بهت چی گفتم؟ بااااااااااااااااید کاری کنی که شوهرت بفهمه و مطمئن بشه که تو مشکلی با اونا نداری..... خواهرش پیش تو اینجوری گفته؟ لابد میخواسته حرص تو رو دربیاره یا شاید هم واقعا در حد شوخی بوده... ولی کی برنده شد؟ خواهرش مقصر بود ولی حق به اون داده شد.. چرا؟؟ چون تو ناشیانه برخورد کردی...
ای کاااااااااااااااااش میگفتی فدای سرت... چه ارزشی داره ... اون وقت چه بسا شوهرت میگفت ای بابا چی چه ارزشی داره.. خواهر خوب چیزی که ادم امانت میگیره که نباید.... همیشه کفه ترازو رو خودت سنگینش کن... تا کفه دیگه که سبک میشه رو شوهرت سبک کنه... منظورم اینه که اینجور مواقع همیشه یه طرف سنگین و یه طرف سبک میشه... تو زودتر از همه برو سمت سنگین ترازو اونقدررررررر مایه بذار تا طرف دیگه مجبوررررررررررررر بشه بره طرف دیگه..... امیدوارم متوجه منظورم شده باشی.
بذارمن از تحربه خودم بهت بگم.
مادرشوهرم اومد خونموم برای خونمون چیزی خرید.... شوهرم خیلللی هوای مامانشو داره... مامانش حواسش نبود و خورد به اون وسیله و وشکست.. من با اینکه خیلی ناراحت شدم... و چون بلد بودم باید این جور موارد چطرو عکس العمل نشون بدم گفتم فددااااااای سرت مامان جون.. اصلا ایرادی نداره.... اونقدر گفتم تا شوهرم گفت خوب مامان حالا چی شد که افتاد؟؟؟....... همین جمله یعنی اینکه مامان باید بیشتر حواستو جمع میکردی.
این اتفاق برای من شده یه تجربه خیلی خوب.... با خوندن مطالب خوب این سایت و راهنمایی های خوب به این نتیجه رسید م که ای داد بیداد قبلا اصلاااا بلد نبودم ..... مثلا اینجور مواقع سکوت مبکردم تا شوهرم چیزی بهشون بگه.... ولی چون شوهرم هدف منو میدونست برعکس عمل میکرد تا به من نشون بده که نباید ناراحت بشی....
پس ازت خواهش میکنم این رفتارهاتو برای همیشه بذار کنار چون همین چیزهای کوچیکه که شیرینی زندگی رو از بین میبره و تلخش میکنه.
وقتی این اشتباهات خودت رو برطرف کردی... وقتی خوب یاد گرفتی باید با مردا چطور برخورد کرد.... تمام مشکلاتت خود به خود جل میشه... شوهرت اونوقت جرا باید بهت فحش و و ناسزا بگه؟؟
دیگه بالاتر از گل بهت نمیگه.... فقط باید حواستو جمع کنی
الانم تصمیم بگیر همین الان یه جایی بنویس که یادت نره........ بگو: من خانواده شوهرمو بیشتر از شوهرم دوست دارم.... اونقدر بگو تا همیشه یادت بمونه.... بگو من همیشه باهاشون مهربون خواهم بود ... و شوهرم این رو خواهد فهمید...
علاقه مندی ها (Bookmarks)